Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy legyen egy kutyám?

Figyelt kérdés

2 éve kaptam egy tengerimalacot és nagyon megúntam. Már rég óta nézem a kutyákat csak nem tudom hogy mondja el a szüleimnek! A tengerimalac egy szobában van ahol szabadon futhat!

Lennék további kérdéseim a kutyával kapcsolatban:

Mennyibe kerül egy chip behelyezés?

Mennyibe kerülnek az oltások ès az első állatorvos?

A válaszokért előre is köszi!

2018. okt. 3. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Plusz még elég bizonytalan a jövőd ahhoz, hogy saját kutyád legyen.

Mi lesz, ha egyetemre (esetleg külföldi egyetemre) kerülsz, és a szüleid nem akarják, hogy a nyakukon mradjon az eb?

2018. okt. 4. 09:04
 12/18 anonim válasza:
13%

9-es vagyok

Nem igazan ertem minek kellett lepontozni. Mert nem estem a kerdozenek ugy, mint mindenki?!

Nem ajanlgatom a macsakakat csak ameddig ti kioktattatok szegenyt en probaltam neki valami megoldast talalni es ezt mind ugy,hogy tudom mirol beszelek mivel vannak kutyaim es macskam is.

Egy macska nem jar annyi problemaval. Nem kell naponta 2szer, 3szor levinni setalni, nem kell tanitanod, mert amugy a fejedre no, nem igazan kell vele annyit foglalkoznod, mert o el van magaban, mig a kutyanal

szorongas, depresszio alakul ki plussz unalmaban rongal, macska kaja is sokkal olcsobb....stb.

Mindegy csak egy otlet volt....

2018. okt. 4. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
A malac sem igényel annyi foglalkozást, mint egy kutya, mégis, látod hogy csóri hogy járt...
2018. okt. 4. 11:28
 14/18 anonim válasza:
0%

Tudom, csak arra akartam celozni,hogy egy macska sokkal jatekosabb, mint egy tengerimalac de kevesbbe jar feloleseggel,mint egy kutya.

2018. okt. 4. 11:37
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

mi az hogy nem annyi felelősség? Bár én kutyás vagyok de volt macskánk is, ugyan annyi foglalkozás, pénz mint egy kistestű kutya, csak a foglalkozás másban merül ki, nem pedig sétában vagy tréningben. Mondjuk egy macskának is lehet trükköt tanítani. A macska szerintem annyiban más hogy jobban viseli az egyedüllétet és nem kell sétáltatni, viszont szobatisztaságra szoktatni, játszani, nevelni ugyan úgy kell, ami talán nehezebb is picit mint kutyáknál, hisz kösztudott hogy a macskák makacsabbak és önfejűbbek.

Dióhéjban a két faj ugyan annyi felelősség, idő és pénz, csak más foglalkozást igényelnek.

Kérdező, inkább legyen még egy malacod, jobb országban büntetést kap aki egyedül tart egy nyulat vagy tengerit. Ha utána nézel ezeket az állatokat is lehet ám trükkökre tanítani.

2018. okt. 4. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

A macska is nagy felelősség. Aki pedig megun egy háziállatot, abban nincs meg az a MINIMUM felelősségérzet, ami egy macskához vagy kutyához kell.

2018. okt. 4. 17:50
 17/18 anonim ***** válasza:
59%

Hogy lehet egy malackát megunni?

Mi húgommal az ékszer teknőseinket nem untuk meg.

Pedig nem voltak se szőrösek se puhák.

Idővel lettek kutyáink,látták anyuék,hogy felelősen gondozzuk a tekiket.

10 évesen kaptam a kutyámat, most augusztusban kellett elaltatni 16,5 évet élt!!!

Jelenleg 26 éves vagyok.

Kalkuláld bele,hogy a kutya nem 1-2 évig él!

2018. okt. 4. 18:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha 2 év alatt meguntál egy tengerimalacot, akkor nem is akarj kutyát.

Egyáltalán miért akarsz kutyát?

Mert cuki?

mit szeretsz egy kutyában, ha egy tengeri malacot nem szereted, úgy igazán?

Ezzel csak a kutyának lenne rossz. Egy gazdihoz kerül aztán megunja és kerül egy másikhoz. A kutyának alapból nem jó hogy ide-oda rakosgatják, aztán majd ha tőled átkerül egy másik gazdihoz mert megunod, akkor a kutya összezavarodik és a következőnél már nem lesz olyan jó kutyus aztán ott is átadják és ez így fog menni mert össze van zavarodva és nem tudja hogy mikor ki a gazdája.

2020. jún. 1. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!