Miért van minden tenyésztőnek (tisztelet a kivételnek) csapnivaló honlapja?
Ez már nem tartozik a kérdéshez, de azért leírom.
A tenyésztők első érve, hogy ha nincs a kutyára a vásárlónak elegendó pénze akkor ne vegyen kutyát.Mert a szaporítókat gazdagítja.(ezzel amugy egyet is értek)
Szerintem ha egy tenyésztőnek nincs 100 e forintja, hogy ne ovodás szinten jelenjen meg, és járasa le magát a külföldi és magyar érdeklődők előtt akkor ott nagyon komoly gond van.Az ingyenes tárhelyeken elhelyezett animált gifes, információ nélküli "művek" nem azt jelentik, hogy haladnak a korral, hanem azt hogy akarok honlapot, de nincs 50e forintom rá.
A szaporítót mint szitokszót szivesen használjátok, de nem kelle a tenyésztőket úgy beállíani, mint a szakma budhista papjait akik nem keresnek pénzt az egészen, csak a szakmaszeretet viszi előre őket.
A szaportó nem attól lesz szaporító, hogy megél abból amit csinál, hanem abból,hogy a pénzt a fajta elé helyezi.És kutyát gyárt változó minőségben.
A tenyésztő meg nem attól tenyésztő hogy nem termel profitot.
Az, hogy mindenkit szaporítónak nevezünk akik esetleg profitot is tudnak termelni a tenyésztésből, max irígységre mutat, nem profizmusra.
+még egy gondolat.
Alavető szemléletbeli problémáitok vannak inkább. Egy normális honlapnak nem kizárólag az a célja, hogy eladják a kutyákat.Szerintem egy normélis tenyésztő honlapjának elsődleges célja, bemutatni a fajtát, a tenyésztés menetét, A kenel történetét, a kutyák tartási körülmnyeit,azokat az előnyöket amit egy tenyésztő tud adni a szaporítóval szemben, versenyekről beszámolókat, és igen magukat a kutyákat.Ezeket több nyelven lehetőleg.
Az ilyen NORMÁLIS, és IGÉNYES megjelenéssel kellene küzdeni a szaporítók ellen, nem pedig a sértődött köpködéssel.
"Szerintem ha egy tenyésztőnek nincs 100 e forintja, hogy ne ovodás szinten jelenjen meg...." Hát igen mások pénzével nagyon könnyen rendelkezik mindenki , de ha a sajátodról lenne szó fogadjunk hogy nem egy sz4ros honlapra költenéd a 100e Ft-ot.....
Na mind1 , sztem zárjuk le ezt a vitát , mert ennek semmi értelme sincs.Nem csinálnak normális honlapot és kész , senkinek semmi köze hozzá hogy miért nem teszik , biztos hogy nem létszükséglet számukra ezért nem költenek rá egy vagyont(bár nekem nincs nagy gondom velük).Azzal hogy most példát és ellenpéldét hozunk fel hogy miért kéne/nemkéne nekik normális honlap , attól még ők nem foglalkoznak a dologgal , és lehetne folytatni a vitát 100 oldalon keresztül de akkor sem lenne semmi eredménye a dolognak.
szerintem is fejezzük be.Mert nem a 100e ft,csak egy kifogás,ez éves szinen 20e forint és egyszeri befektetés kb 50-60 e. A egyszeri befektetés nem több mint az éves forgalom 5-10%a(és most szándékosan jelentősen alulbecsültem .Ha egy vállalkozás ennyit nem képes befektetni a saját jövőjébe akkor az nem tervez 5 napot sem előre.
A kifogások keresése,csak arra jó, hogy a szemléletbeli hiányosságokra találj önigazolást.mondjuk a hozzáállásod magyarázza a deficitet, amire panaszkodsz.
További szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!