Törzskönyves kutyus gazdik! Mi a teljes törzskönyves neve a kutyáitoknak?
Figyelt kérdés
2018. szept. 24. 18:45
2/9 anonim válasza:
Nekem nincs, de ismerősöm két kutyája:
Calamity Jane Long Step
Minnesota Star I'm All Right Jack
3/9 anonim válasza:
És itt hogy lehet "nem hasznos" válasz?
4/9 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöld kezet adok, aki egy kicsit is hasznos választ ad (ergo nem trollkodik, és nem teljes hülyeséget ír)
Gondolom valaki erre járt és unatkozott.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2018. szept. 24. 22:35
5/9 anonim válasza:
Ez amúgy hogy megy? Ha törzskönyves kutyát veszel családi kutyának, akkor a törzskönyvben (és így a chiphez regisztrált adatokban is) a hosszú név lesz.
Ha te mondjuk simán Cézárnak akarod hívni a kutyát, akkor átíratod a chip adatainál? És a törzskönyvben?
6/9 anonim válasza:
A chipnél a hívónevét írják be :)
Csak a tk-n lesz más név.
7/9 anonim válasza:
Törzskönyvben te nem tudsz módósítani. Oltási könyvben illetve a chip adatoknál a kutya hívónevét kell feltüntetni.
8/9 anonim válasza:
Wild Blue cherry Anyegin,Sigmund's mistyc shamballa
9/9 anonim válasza:
Nálunk sokáig a TK-s név volt bent a chip adatbázisban, utána amikor utoljára néztem mindkettő ()-ben a törzskönyvi nevével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!