Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van ez? Mit lehetne tenni?

Miért van ez? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már évek óta kutyát...SAJÁT kutyát, akit tényleg a sajátomént szerethetek, nevelhetek, taníthatok, gondozhatok.Ez lehetséges is lenne, de nem lehet.Az apámnak vannak kutyái, mivel tenyésztő.Foxit tenyészt és én is foxit szeretnék, most vannak is kicsik, már választottam is, de az a baj, hogy nem lehet az ÉN KUTYÁM!Az a kutya akkor is az övé.Már pár kutyáját én neveltem fel(hordtam sétálni, tanítottam), persze egyik sem volt az enyém.De most szeretnék egy SAJÁT kutyát, aki tényleg az enyém, én etetem, ápolom.De nem tudom, hogy ez miért nem lehetséges?Olyan szomorú vagyok miatta! :'( Miért nem engedi, hogy legyen saját kutyám???Ha megkérdezem tőle, hogy kaphatok-e saját kutyát, aztmondja válasszak hátulról(persze ilyen esetben is csak "kölcsön" kapnám, mert ugyanúgy az ÖVÉ lenne...).De én kiskutyát szeretnék...És sajátot...!!! :'(:'(:'(
2010. jún. 22. 22:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nos, az utóbbi felsorolásból mindent megtennék, kivétel a költségek....Istenem, de csökkent értelműek az emberek... Miért, akkor jó...belenyugszok, hogy nem lehet kutyám...Csak az apámnak...De egyébként meg az Ő kutyái és csak Ő foglalkozhat velük, az lesz amit ő akar.Sétálni és tanítanom, takaítanom alattuk szabad.De semmi több...Nagyrészük eladásra kerül és eleve felnőtten kerül hozzánk...Olyan helyre, ahol csak kotorékoznak velük...Minden munkám felesleges volt...kivétel a takarítás és séta...ebben az esetben nem igaz, hogy ha szeretem és gondozom sok szeretetet kapok vissza....Falkavezérnek sem fogadnak el, csak egy barát vagyok...Apám eteti őket...
2010. jún. 22. 23:36
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Minek kérdezel ha senkinek sem fogadod el a válaszát? 13 évesen megvagy győződve hogy te kutya szakértő vagy, és itt a sok több éves tapasztalattal rendelkező felnőtt ostoba...

Minek a kérdés?

2010. jún. 22. 23:56
 23/29 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy "válasszak hátulról"?
2010. jún. 23. 12:29
 24/29 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de ti válaszolók nagyon bunkók vagytok...lefogadom,hogy itt mindenki 13-16év között van.Ha nem egy tizenéves akkor ki tartson kutyát...a kisgyerekek nagyon picik hozzá,az öregek kitudja mikor halnak meg...inkább bele se kezdjenek,a felnőttek mindig dolgoznak,és MI vagyis a kamaszkor azért ne tartson,mert 1-2év és már nem törődik vele...akkor kinek legyen kutyája?Logikusan akkor senkinek-____-** Gondolkozzatok már!!!Ha ti szerintetek működne a világ akkor az összes állat már kipusztult volna,mert ti nem akarjátok,hogy bárkinek is legyen kutyája...nagyon okosak vagytok...komolyan.Rajtatok csak röhögni tudok már nem azértXD
2010. jún. 23. 12:54
 25/29 A kérdező kommentje:
Az utolsónak van a legnagyobb igaza!!!! Köszönöm, hogy megmondtad a tutit...A hátulról alatt az udvart étrem...
2010. jún. 24. 00:27
 26/29 A kérdező kommentje:
És milyen tapasztalat??Logikátlan...Ne legyen senkinek kutyája...?Az utolsó válaszoló a normális.
2010. jún. 24. 00:28
 27/29 anonim ***** válasza:
teljesen megértelek. én is pont ezért vágytam egy saját kutyára. és sok könyörgés után és egy alku után megkaptam :)) szerintem neked is sikerülni fog
2010. jún. 24. 12:25
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszi...:)
2010. jún. 25. 23:52
 29/29 anonim válasza:
Lehet későn szólok bele, de úgy gondolom ha apuka kutyatenyésztő akkor mindenképpen kell etetnie a kutyákat sőt oltatnia rossz esetben orvoshoz hordania. Egy kutyával több vagy kevesebb nem mindegy lenne neki? Ezt el kell mesélni neki... Persze kicsit finomabban!! Nem lovat akar a gyerek, hanem egy kutyát! Ha 100 kutya van 1 még elfér.
2010. jún. 30. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!