Nagyon szeretnék már évek óta kutyát...SAJÁT kutyát, akit tényleg a sajátomént szerethetek, nevelhetek, taníthatok, gondozhatok.Ez lehetséges is lenne, de nem lehet.Az apámnak vannak kutyái, mivel tenyésztő.Foxit tenyészt és én is foxit szeretnék, most vannak is kicsik, már választottam is, de az a baj, hogy nem lehet az ÉN KUTYÁM!Az a kutya akkor is az övé.Már pár kutyáját én neveltem fel(hordtam sétálni, tanítottam), persze egyik sem volt az enyém.De most szeretnék egy SAJÁT kutyát, aki tényleg az enyém, én etetem, ápolom.De nem tudom, hogy ez miért nem lehetséges?Olyan szomorú vagyok miatta! :'( Miért nem engedi, hogy legyen saját kutyám???Ha megkérdezem tőle, hogy kaphatok-e saját kutyát, aztmondja válasszak hátulról(persze ilyen esetben is csak "kölcsön" kapnám, mert ugyanúgy az ÖVÉ lenne...).De én kiskutyát szeretnék...És sajátot...!!! :'(:'(:'(
A szüleid házában élsz, az ó pénzükből. Hogy lehetne saját kutyád, ha ők fizetik, és biztosítják a hátteret?
Majd ha lesz saját lakásod, saját jövedelmed és időd, energiád, majd akkor lesz SAJÁT kutyád. Gondolom még suliba jársz, meg buli, haverok, mozi stb... ilyenkor anyudnak, apudnak kell a kutyával lenni. Ők fizetik a tápot, felszerelést, oltásokat, betegség esetén a kezelést. Ők takarítják a pisit, kakit, etetnek, sétáltatnak, vigyáznak rá ha te nem vagy ott. Hiába jelentenétek ki hogy ő a TE kutyád, a szüleid segítsége nélkül nem tudnád tartani. Tehát ennyi erővel nyugodtan választhatsz egy kölyköt az alomból, egy másik sem lehetne jobban a tied.
2010. jún. 22. 22:46
2/29 anonim válasza:
menj el 1 Menhelyre, Általában ha nem is pont Foxik vannak ott, de szeretetéhes nagyon Édes kiskutyák is vannak ott, Bár ha Csak a Foxi érdekel, akkor pár nagyobb állatmenhelyen is körülkéne nézni, foxi Után, Hátha:)
2010. jún. 22. 22:49
3/29 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak....Nem járok buliba, nem szoktam moziba sem járni...Persze az anyagi hátteret ő fizetné, de semmit nem kellene csinálniuk vele!!!Mindent én csinálnék, séta, etetés, itatás, takarítás, el sem tudnám viselni ha ő foglalkozna vele...A hörcsögömet is maximálisan én látom el, persze a péztes dolgokat nem én állom.De apámnak még semmi munkája nem volt soha életében a hörcsögömmel.És nem is engedném, sőt nem is hagynám hogy ő gondozza az ÉN álatomat!Kikérem magamna!!Az ÉN ÁLLATOM!!!
2010. jún. 22. 22:56
4/29 A kérdező kommentje:
Másrészt meg pénz részről sem panaszkodhat, mivel eddig nem kellett soha egy havi zsebpénznyi összeget áldoznia rá.Sőt, én nem is kapok zsebpénzt egyáltalán, szóval ez bőőőven belefér...A kutyának már minden dolgát beszereztem, meglehetősen olcsón, mivel én nem az vagyok, hogy jajj kell akkor mind1 mennyi, megvesszük...Felesleges dolokra meg nem dobálom ki a pénzt.
2010. jún. 22. 22:59
5/29 anonim válasza:
Tök mindegy,hogy apád azt mondja,hogy az övé, ha te foglalkozol vele és téged fogad el falkavezérnek is a kutya. Nem tudom hány éves vagy, de olyan 13-15 körül saccolnám, akkor lesz saját kutyád, ha te finanszírozod a költségeket.
d,jpt
L
2010. jún. 22. 23:01
6/29 A kérdező kommentje:
13 vagyok, de akkor is nézd meg apámnak 9 éves korában SAJÁT kutyája volt, a szülei fizették, persze...De ennek ellenére az övé volt a kutya!! :'(
2010. jún. 22. 23:03
7/29 A kérdező kommentje:
De itt egyébként sem a pénzen van a hangsúly.....Hanem hogy az én kutyám legyen....:'(
2010. jún. 22. 23:04
8/29 A kérdező kommentje:
Én csak szeretném mindenhová magammal vinni, és tudni hogy az én kutyám...Ő lenne a legjobb barátom...Barátaim sincsenek...Igazi barátaim...
2010. jún. 22. 23:05
9/29 anonim válasza:
Egyem meg a szíved, de aranyos vagy :)))
Biztos, hogy lesz hamarosan saját kutyusod, megérdemled!! Lehet, hogy a szüleid most tesztelnek egy kicsit téged, hogy mennyire vagy kitartó ebben a témában, de biztos vagyok benne, hogy kapni fogsz egy kutyát hamarosan!! :)
2010. jún. 22. 23:08
10/29 anonim válasza:
nekem itt vmi nem világos!az apud nem engedi h saját kutyád legyen vagy mi a gond egyszerűen nem értem!kijelentette h nem lehet vagy csak célzott rá ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!