Milyen kutya a Golden retriver? Van akitől azt hallottam, hogy hajlamos meghülyülni. De az a kutya amelyiket én ismerem nem ilyen.
Szerintem nem mert az én kutyám nagyon családbarát...de ha többet akarsz a golden retiever-rekről katt erre a z oldalra: [link]
Ez majd segít:)
Egy kutya sem hülyül meg ok nélkül!!!Ha egy kutya bebolondul, arról mindig a gazdi tehet!A golden rendkívül jó természetű kutya. Persze ez előfordul de csak akkor, ha rossz helyről vesszük a kutyát (csak tenyésztőnél szabad), vagy ha nem jól neveljük, nem szocializáljuk, nem mozgunk vele eleget (napi 1,5-2 óra kell neki, szabadon, had futkározzon! Ezesetben még egy bolognese kutyus is meghülyül...Nah a lényeg: nyugodtan próbáld meg, ha kezdő vagy akkoris, csak tenyésztőnél érdeklődj, és szocializáld alaposan...amugy tündéri kiskutya.
Ami azt illeti, még a felsorolt "hülyülésre hajlamos" fajták sem olyanok alapvetően, főleg a komondor nem, én már találkoztam másfél éves, 62 kilós komondor kan kutyával, és hagyta, hogy simogassam (kiállításon volt)...Nekem pl a komondor a kedvencem!!!:D
Sok szerencsét!!!
Apukáméknál a goldi már a második kisgyereket "viseli". A kisebb kisfiam is imádja és hagyja,hogy a szájában turkáljon, szeretgesse, simogassa dögönyözze. Gyakorlatilag a gyereke azt csinálnak vele amit akarnak. Na persze nem engedjük,hogy fájdalmat okozzanak neki.
Nagyon béketűrő fajta.
Ő nincs naponta futtatva ,mert egy illetve két házhoz tartozó nagy udvar áll rendlelkezésére. a régi házban a pincétől a padlásig ( kamra padlás) szabad bejárása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!