Ettől nem fog egy másfél hónapos kutya meghülyülni?
Meghülyülni? LOL. :D Hány éves vagy? Saját lakásod van? Milyen fajta a kutya? Egy családban nem lehet kimondani, hogy egy kutya csak valakié. Ha nem egygazdás kutyusról van szó, akkor mindenkit ugyanúgy fog szeretni, mindenkit a gazdájának tekint. Persze ahhoz fog jobban húzni, aki a legtöbbet foglalkozik vele.
Egyébként másfél hónaposan az anyja mellett a helye, minimum két hónaposnak kell lennie, mikor elhozod!
Meghülyülni attól fog, hogy 1,5 hónaposan elszakítottátok az anyjától. A kutya azt tekinti gazdájának, aki a legtöbbet foglalkozik vele, ő azt nem tudja, hogy papíron ki a gazdája vagy kinek lett véve. Ha te tanítod, eteted és te vagy vele a legtöbbet, akkor téged fog annak tekinteni ellenére is, hogy a többiek is foglalkoznak vele.
Egyébként ne aggódj valószínű hamarosan csökkenni fog a lelkesedés a kiskutya felé az anyukád és a tesódék részéről.
Xnorkax!
Csak kérdeztem, oké? És mint írtam, ő az első vagyis nincsenek tapasztalataim. Tehát nem kéne engem húzni ilyenekkel. Akkor már válaszolok a kérdésedre, jó?
21 vagyok, saját lakásom van és huskyról van szó. Látszik, hogy szartál végig elolvasni azt, amit írtam. És tudod? Nem sem a te, sem a hozzád hasonlók véleménye, akkor is inkább kérdezek és gondolkodok mielőtt cselekszem és hülyeségeket követnék el.
Zayra és Theia!
Köszönöm szépen, hogy megnyugtattatok. Igyekszem vele többet foglalkozni. Pont ezért aggódok: nem akarok rögtön az elején lemondani róla. Hajlamos vagyok többet foglalkozni vele. Megint köszönöm.
Egyébként párszor olvastam a huskykról, hogy nagyon makacsok (akárcsak én). Ezt hogyan tudom kezelni? Főleg milyen korban? Mert egyszer szeretném azt, hogy ne csak pórázon tudjam elvinni sétálni.
Van egy korcs kutyam. A kajaja 95% nagyanyamtol kapja, megis inkabb ram halgat mert en foglalkozom vele tobbet, foleg olyankor amikor megkapja azt a z 5% kajat tolem. Elotte egy sor gyakorlatot kell elvegeznie, de en szoktam vele jatszani is, meg idomitani is (mar amennyire tellik tolunk - mi is kezdok vagyunk). Szoval inkabb velem foglalkozik a kutya ha pl egyszerre vagyunk korulotte, de ugyanugy halgat a nagyanyam hivasara is mert tudja hogy ott kajat kap. Mindenek ellenere engem kedvel jobban ezt a nagyanyam is elismeri.
21 fiu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!