Vakaródik a kutya mitől lehet?
Figyelt kérdés
A szomszédom kutyája vakaródik már hónapok óta, nem bolhás,1 állatorvos is látta és ő mondta.Számtalanszor láttam hogy húzza a hasát mert viszket szegénynek. A hátsó lábán a könyék résznél már a szőr is lekopott neki,lehet máshol is de én nem láttam.Azt mondták az állat patikában hogy ne kapjon olyan tápot amiben csirke van mert lehet az allergizálja.2018. szept. 5. 22:17
1/3 anonim válasza:
A könyök résznél az én kutyamnak is sebesedett hulott a szőre vakaródzott. Nekem azt mondták, hogy nem kap minőségi tápot és vitminhiánya volt, nos vettem neki drága minőségi tápot, konzerveket, helyre jött. Viszkethet azert is mert hullik a szőre, vedlik akkor fésülni kell, vagy azert is vakarodzhat mert mocskos.
2/3 anonim válasza:
A szomszédod elviszi a kutyát egy remekül felszerelt rendelőbe-klinikába-kórházba. Kér bőrkaparék vizsgálatot.
Nagy valószínűséggel sikerül megállapítani, mi okozza a viszketést. ha a bőrkaparék nem ad eredményt, akkor marad az allergia lehetősége. Annak viszont sokféle okozója van.
3/3 anonim válasza:
Lehet allergia (pl csirke gyakran okoz allergiát) és lehet pl féreg is, ha a fenekét húzza. Állatorvos ki tudja vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!