SOS! Vigyem kórházba?
Figyelt kérdés
kiskutyám valószínű valamit felszippantott séta közben.nagyon elkezdett tüsszögni,már a szája is habos volt annyira.és vérzett az orra.biztos valami megszúrta, csak az aggaszt hogy minden tele van száraz toklásszal.az belemehet az orrba?már nem vérzik, csak néha tüsszent.ha igen az hova kerül?a tüdejébe?kérlek válaszoljatok!2010. jún. 21. 21:50
1/13 anonim válasza:
Szia! nem tudom hová kerül de lécci vidd el orvoshoz ne hogy valami baja legyen!
Sok szerencsét! :)
remélem nem lesz baja :(
2/13 anonim válasza:
Igen, valószínű, hogy toklász ment bele, mindenképpen meg kell nézetni orvossal, mert az be fog gyulladni, és komoly gondokat tud okozni.
3/13 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz, a toklász nem játék. Ha, nincs semmi, akkor legalább megnyugszol, és biztosra mész.
5/13 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom,vidd el kérlek orvoshoz!
6/13 anonim válasza:
Vidd ovroshoz. A toklász egy igazi átok, nagyon nagy bajokat szokott okozni. A nagymamám uszkárjának a fülébe ment egy toklász. Négy évig nem tudták az orvosok, hogy miért fáj a kutya füle és miért biccenti mindíg a fájós füle irányába a fejét. Aztán kiderült, amikor már genny folyt a kutya füléből, hogy toklász van a fülében, de sajnos olyan mélyre fúródott, hogy menthetetlen volt. Minél több idő telik el, anál mélyebbre fúródik a toklász. Ha felszippantotta a kiskutyád, abból nagyon nagy bajok lehetnek. :S Vidd dokihoz.
7/13 anonim válasza:
Mindenképp vidd el orvoshoz! A kutyámnak a hasát szúrta meg egyszer és szegénynek nagyon bedagadt, nehezen tudtuk kivenni.
Remélem nem lesz nagy baja.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.felhívtam a lehel úti állatkórházat (az a non-stop)azt mondták ha már nem vérzik nem tüsszög valószínű le ment a garatba és majd kikakálja.és hogy csak endoszkóppal lehet megnézni ami altatással jár, és csak nappal tudják mert az ügyeleten nincs ilyen eszköz.ha éjjel még tüsszög vigyem be holnap, ha nem akkor ne.
2010. jún. 21. 22:09
9/13 Akiteki válasza:
Egyszer az én kutyám is felszippantott egy toklászt és fél napig prüszkölt. De akkorákat, hogy beleremegett a ház.
Mikor kinyitott az állatorvos, szaladtunk oda. Mikor odaértünk, abbahagyta. Nekünk is azt mondta az orvos, hogy valószínűleg továbbvándorolt és lenyelte.
De az én kutyám orra sem a szája nem vérzett!!
10/13 anonim válasza:
Majd azert ird le a fejlemenyeket! Remelem jobban lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!