Drága Jó Istenem SEGÍTSÉL?
Kedves kérdező !
Sajnos nekünk sem sikerült, annó 6 éve , születésnapomra kaptam a kicsit ,szaporítótól sajnos de kaptunk hozzá oltási künyvet, ami nem az övé volt , tehát sem volt oltva:S
Elment az én életem , a párom aznap visszament oda ahonnan hozta és jól pofánverte a szaporítót , aki a kezébe nyomott egy alomtestvérét , a páromnak nem volt szive otthagyni Őt , pedig nem ezért ment vissza , hanem azért hogy jól elmondja neki mi történt a picivel !Mert annyira sírtam , hánytam egyfolytában hogy az ügyeletre kellett vinniük !
De a másik pici is nagyon beteg volt , de neki SIKERÜLT !
Legyőztük a betegséget , immár 6 éves , és nagyon boldog vagyok hogy a párom nagy hagyta ott , akkor amikor visszament .......! Bár az én drágám még mindig nagyon hiányzik nekem , de mindtha belőle kaptam volna vissza egy darabot a kicsi Blackymmel :)
Úgyhogy CSAK LÉGY ERŐS , TARTS KI , MERT SIKERÜLNI FOG !!!
Én nagyon szorítok nekem , és a picinek :)
Jajj :) Gyerekek NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK :)
8-ra megyünk este a piciért,most néztem a papíron,amit a klinikán kaptunk,hogy kap parvo ellen szérumot is,tegnap 2 db-ot kapott,ami miatt egy picit nyugodtabb lettem,mert azt hittem,hogy erre nincsen semmi gyógyszer csak az immunrendszere...
Este fogok írni,hogy mit mondtak a mai napjáról szegénykémnek, és,hogy milyen volt a hangulata...-olyan jó,hogy ennyien szurkoltok nekünk...-addíg is rakok fel képet RÓLA nézzétek meg a mi kis Picúrunkat:
nagyon aranyos kutya :)
szurkolok neki, és akkor majd írj, hogy mi lett..
Tündéri...:-)
jaj, nagyon szorítok a kis négylábú barátunknak!!!!
kis huncut :-) A HIT segíteni fog! Nagyon jó emberek vagytok, sikerülni fog, remélem. Én is várom a jó híreket!
(tegnapi 22:10)
Sziasztok Ti Drága jó Emberek,akik aggódtok értünk :)
Képzeljétek,csak most tudok idejönni a géphez,este 8-re kellett mennünk Picúrért és rengetegen voltak már előttünk...-nem is gondoltam,hogy ennyien vannak ilyenkor...
Szóval volt vagy negyed 9,mire be tudtunk menni a vizsgálóba és nem sokkal utána hozta is az aranyos doktornő a kicsikénket :)
Mikr megláttam,olyan feszült,ideges voltam,hogy elsírtam nem sokkal magamat utána...
Az üres tekintete,ami még reggel volt,mintha elillant volna,s helyébe a SZERETET költözött :)
Azonnal magamhoz húztam és mondtam neki,hogy nagyon szeretjük és hogy megyünk haza :)-megnyalta a kezemet,mintha azt szeretné mondani, hogy :köszönöm mami :)
És akkor beraktuk a kis dobozába a kicsikét és elindultunk haza.Hazafelé harapdálta a dobozt és meg sírtam örömömben és egyfolytában hálát adtam a jó Istennek,hogy segít nekünk-szegény párom,már biztos kivan miattam,de olyan jó,türelmes ember :)
Szóval hazaértünk és mikor kiszálltunk a kocsiból,akkor ő is jönni akart,s megijedt,hogy ott hagyjuk,ezért kézbe vettem és bevittem az udvarra,ott szaglászott és pipilt is :)
Aztán bejöttünk a lakásba és képzeljétek,odafutott hozzánk nyüszögve,boldogan és komolyan az volt a szemében,hogy:köszönöm Nektek :)
És képzeljétek ivott..vagyis habzsolva lafatyolta a vízét, és a száraz táp,ami ott volt,de nem is gondoltam,hogy fog enni,berohant az ágyára és ott ropgtatta :D :D :D
Aztán ennek örömére megbontottam neki egy Pedigré Junior konzervet,amiből 2 falatkát adtam neki,hát fél percig nem tartott :D :D ...mondtam neki,hogy elég,mert hányni fog ...
Most alukál,békésen,nemlátok rajta semmit...A halál torkából,az utolsó pillanatban ,talán időben vettük észre ezt a gyilkos kórt?Én ma egész nap imátkoztam ,és igen-Isteni csoda történt!!!-szerintem 2 napja nem adtak volna egy fabatkát sem az életéért-és lássatok csodát,jobban van :)
Reggel 8-ra kell mennünk a kórházba,és biztos estig kezelik megint.
Egyébként pedig,hogy MINDENKI tudja,hogy hová járunk:
A VILÁG LEGJOBB EMBEREI ÉS ORVOSAI DOLGOZNAK ITT :)-Köszönet nekik :)
Írjatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!