Drága Jó Istenem SEGÍTSÉL?
jAJJ ...-CSAK MOST LÁTOM,ILYEN HAMAR MILYEN SOK,ÉS KEDVES ember ÍRT NEKÜNK :)-nagyon köszönjük a bíztató szavakat...
Most alszik a kiskutyi,nem nagyon reagál semmire sem,megbeszéltem párommal reggel 8-ra megyünk megint vissza,nem várunk későbbig,minél előbb kaphassa a megfelelő kezelést,antibiotikumokat és infúziókat...-ott nagyon jó kezekben van,s remélem minden rendben lesz vele.
olyan békésen alszik,jelenleg nem hányik,bár nincs is mit,mert most nem ivott semmit sem...A Drága Jó Istennek imátkozom este és már megtettem,olyan sokszor segített nekem-most se hagyjon el...-SEGÍTENI FOG-ÉN TUDOM!!!!!!Nagyon aranyosak vagytok-köszönöm a hozzászólásokat és várom még,aki tud írjon-MINDEN ÉRDEKEL-ÚGYSEM ALSZUNK MA...
21:53-AS A 18. KERÜLETBEN VAN,NEM TUDOM A NEVÉT,DE HA RÁKERESTEK,OTT MEGTALÁLJÁTOK...-KONTÁROK...
A váci menhely beoltatta a kicsit kombinálttal,csak az 17-én történt meg,és mint most utólag kiderült közben már lappangott a kór benne...-szóval egy fertőzött kutyára ráoltották a vírust...-ez is lehet az ok...-írjatok :(
Szia!
Sajnálom, hogy ilyen történt a kuytussal, sajnos előfordul az ilyen, mert sok a kutya.:(
Melyik kiskutyát fogadtátok örökbe? Holnap kérlek hívd fel a menhelyet, hogy tudjanak a gondozók az esetről, köszi.
Nagyon szurkolok a kutyusnak, remek gazdi vagy, mindent megteszel, szerintem meg fog gyógyuéni!!
Istenem, megkönnyeztem a kérdésedet és a kommentedet is! Bárcsak sokkal több ilyen jó ember lenne, mint ti vagytok! Nagyon drukkolok a picinek, szerencsés, hogy ilyen jó helyre került. Csak itatgassátok, cseppenként, apránként és hadd pihenjen.
Barátunk ír szettere hasonló korú volt, amikor parvós lett. Túlélte és bár nagyon sokáig rendkívül sovány volt (sokkal soványabb, mint azt a fajtája indokolta volna), egészséges, szép kutyává cseperedett.
Ne adjátok fel, van esélye a kutyusnak! És tényleg fontos, hogy értesítsétek a menhelyet, hogy elkülönítsék a kutyákat.
21:59-es vagyok.Bágyadt volt,hányt,és véres hasmenése volt szegénykémnek.Ó egy pici csivava volt.Amikor hányt már akkor orvoshoz vittük. Van remény,és imádkozom Érte!
Nagyon jó,hogy ilyen gondos,szerető családba került!
Kár,hogy nem mindenki ilyen,mint mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!