Mit lehet elvárni egy kiskutyától?
Figyelt kérdés
Az a bizonyos kiskutya 10 napos, de nem látok se a viselkedéséből, se a neveléséből szádmazó haladást, csak azt, hogy jobban ragaszkodik hozzám. Egy hete hoztam el a tenyészetből.2018. aug. 30. 07:04
11/14 anonim válasza:
Ugye 10 hetest akartál írni? Mennyit és hogyan foglalkozol vele? Mit akarsz látni?
12/14 A kérdező kommentje:
Jujj bocsánat, 10 hetes igen, elég furcsa lett volna, ha három naposan hozom el. Szerintem nem is élne már.
2018. aug. 30. 09:42
13/14 A kérdező kommentje:
Két kutyáról van szó. Az első két nap kb 20 órát foglalkoztam velük, mivel egyből sirtak, ha elmentem. Aztán már normálisan 7-8 órát aludtam, a többit azt velük töltöttem. 2 napja már csak kb 6-7 órát, mivel már elvannak egymással, verekednek és mindent megesznek. Semmi problémájuk nincs már, csak néha megijedek, olyan morgással verekednek. Azt szeretném elvárni, hogy megtanuljanak olyan apró dolgokat, mint például, hogy nem szabad bemenni a házba. Ezt már tudják is, és amikor csak én vagyok ott, akkor úgy viselkednek, mintha egy fal lenne az nyitott ajtó helyén, de ha ott van valaki, akkor gond nélkül berohannak. De jogos, hogy egy kiskutya nem tud annyira koncentrálni.
2018. aug. 30. 09:56
14/14 anonim válasza:
10 hetes kutyától nem igazán várhatsz el nagy dolgokat. Ha bent van a házban, akkor a szobatisztaság az alap oktatás, illetve a saját neve megtanulása, utána lassan a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!