Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet elvárni egy kiskutyá...

Mit lehet elvárni egy kiskutyától?

Figyelt kérdés
Az a bizonyos kiskutya 10 napos, de nem látok se a viselkedéséből, se a neveléséből szádmazó haladást, csak azt, hogy jobban ragaszkodik hozzám. Egy hete hoztam el a tenyészetből.

2018. aug. 30. 07:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
10 napos? :D
2018. aug. 30. 07:23
 2/14 anonim ***** válasza:
27%

8 hetes koráig nem szabad elválasztani mert sokmindent tanul addig.

Legalábbis én így tudom.

Gondolom szaporítótól vetted, nem tenyésztőtől.

2018. aug. 30. 07:27
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
ez egyenlőre bőven elég. Mit szeretnél látni tőle? Ül, áll fekszik, helybenmarad, lekapcsolja a villanyt? Épitsétek a kapcsolatotokat. Sok játék, séta, szocializáció megkezdése.
2018. aug. 30. 07:32
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

Bármit ELVÁRHATSZ tőle.

10 napos kölyöknek még annyira az anyja mellett van a helye, hogy még az életben maradása is túlzott elvárás.

Ahogy az előttem szóló írja, korai még az elválasztás, anyja nélkül kutya-szocializációs hiányosságai is lesznek.

.

Nem elírás kérdésedben, hogy 10 napos a kölyök, ám egy hete már nálad van?

2018. aug. 30. 07:53
 5/14 anonim ***** válasza:
60%

Tehát megszületett, még ki sem nyílt a szeme de te már elhoztad? Vidd vissza de nagyon gyorsan..

(vagy 10 hónapos és úgy van nálad egy hete) akkor ragaszkodni fog, megszokja hogy te vagy a gazdája. szoktatni lehet a pórázhoz, hogy ne húzzon, melletted sétáljon. kutyaoktató vagyok, írj ha kell valami

2018. aug. 30. 08:01
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Ha elolvasnád, amit kiírsz... 10 napos kiskutya, 1 hete hoztad el.. Szóval 3 naposan? Ezt gondold újra...
2018. aug. 30. 08:34
 7/14 anonim ***** válasza:
41%

Aki azt írja hogy korai az elválasztás, az mindenki le lesz pontozva mint ahogy én is (?)

Miért is?

2018. aug. 30. 08:53
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom 10 hetesre gondolt, ne játszátok már a hülyét, szánalmas...

Kérdező, egy hét után ne várj csodát, egyenlőre hagyd hogy megszokja az új környezetét, utána kezd el lassan lefektetni a szabályokat és tanítsd neki az alapokat. Ha nem vagy biztos magadban akkor vidd kutyaoviba, később pedig suliba.

2018. aug. 30. 09:05
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem 10 hetest akart írni, főleg ha elvileg tenyésztőtől van, ez reálisnak tűnik.

10 hetesen még nem kell sokat elvárnod amúgy, még csak most szokja a helyét. Alap dolgokat taníthatsz neki, szoktathatod a pórázhoz, szobatisztaság ha benti, amit később se akarsz megengedni azt már most se hagyd neki... Legyél következetes, és tartsd észben, hogy ő még babakutya, és nem tud sokáig koncentrálni.

2018. aug. 30. 09:06
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem 10 hetes korában, ha igazán okos K-9 ÖV-nek kéne lennie annyi ráfordítással/törődéssel, mint a méteres gazra a kertben.
2018. aug. 30. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!