Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tegnap feküdt egy kutyus...

Tegnap feküdt egy kutyus amikor oda mentünk hát és behoztuk mert sok autó jár reggel ki mentem kint voltam vele nyitva volt minden ha akart volna elmehetett volna nem feküdt mellettem Szerintetek megtarthatom vagy ez “lopás”?

Figyelt kérdés
az egyik lábával történt valami fáj neki van egy állat orvos aki leolvasta hogy van benne chip és 5 éve nem kapott veszetség elleni oltást stb adtam neki enni inni picit vékony és valószínű terhes
2018. aug. 28. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel a gazdáját, és akár állatvédő szervezettel nézzetek körül náluk. Az, hogy a chip leolvasásnál nem láttak veszettség ellenit, sokat nem jelent, tapasztalatból tudom, hogy hajlamosak elfelejteni bevinni az állatorvosok. Még akkor is, ha rájuk szól az ember.

Azért remélem ellátták a sérüléseit a kutyának.

2018. aug. 28. 23:08
 2/6 anonim válasza:
74%
Szerintem az lesz a legjobb, ha kirakod pl. Facebookra, hogy nem hiányzik - e valakinek, sokan megosszák, aztán ha senki nem jelentkezik rá akkor megtartod. Nem számít lopásnak, főleg egy olyan kutya akit valószínűleg kidobtak, feltehetően azért mert terhes, vagy csak egyszerűen kidobták. Bármi is lesz ne hagyd magára és vigyázz a kiskutyára és később a kölykeire is. Sok sikert! :)
2018. aug. 28. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp hívjátok a fel a chiphez tartozó telefonszámot és beszéljetek a gazdájával.

Könnyen lehet, hogy a kutya csak elszökött és csatangolás közben megsérült a lába. Tőletek meg azért nem akar elmenni, mert enni adtatok neki.

Az, hogy szerinted picit sovány, még nem feltétlen jelenti azt, hogy éheztették. Az én kutyámat is rengetegen soványnak nézik, pedig egyáltalán nem az, tökéletes súlyban van, csak jól látszik a horpasza.

Vagy a másik lehetőség, hogy tényleg kidobták, de ezt a gazda nyilván nem fogja bevallani, hanem meg kell kérdezni, hogy igényt tart-e még a kutyára, mert, ha nem, ti befogadnátok.

És az tényleg semmit nem jelent, hogy 5 éve nincs beírva veszettség elleni. Sok állatorvos csak beszúrja, a rendszerbe felvinni meg már lusta.

Nagyon szép tőletek, hogy befogadnátok, de amennyiben a chiphez tartozik telefonszám, és nem próbáljátok meg felhívni és beszélni a gazdával, az nem fair.

2018. aug. 29. 07:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp írj ha van valami!☺
2018. aug. 29. 09:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Most vitték el 20 perce nem birtam sirás nélkül beszélni se tudtam így nem tudom hogy tudtam így megszeretni hisz csak 4napot volt nálunk
2018. aug. 30. 19:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként telefon szám nem volt csak cím meg adva
2018. aug. 30. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.