Nontau kérdése:
VW Beetle 1,8 turbo autó nem indul. Üzemanyagot kap! Ki tud valami használható ötletet adni? , mi lehet a gond? Reggel 8 órakor elindult, fél óra múlva csak forgatta a motort az akksi de nem indul be.
Figyelt kérdés
2018. júl. 13. 18:24
1/3 anonim válasza:
Gyertya benzinszagú? Szikra van? Mert ha benzin van, szikra van akkor pöccenni kéne, szerintem valami elektromos baj lesz. Hibakódot kellene olvasni, lehet vezérműtengely jeladó is, szóval így csak találgatás.
2/3 veterán vas válasza:
#1!
Szerinted aki egy 1.8-as turbo Beetlet tart, és itt, a gyakori.hu-n érdeklődik, hogy "nem indul...mi lehet a gond" az majd ki fogja csavargatni a gyertyákat, hogy van-e benzinszaguk? ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg a második tapintott a lényegre!!! Kicsit drágák a szervizek, azért gondoltam, hogy típus hiba is lehet akár de nem az.Jeladó vezetékét/főtengelynél/ megpiszkáltam és egyszer beindult, jelenleg többszöri indításra hajlandó működni, vagyis az ötlet helyén való volt!!!
2018. júl. 15. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!