Gyuribacsika kérdése:
Suzuki swift 1999-es évjárat. Reggel hidegen indítva az alapjárat felpörög 1500 és 2000-es fordulat közé és eközött ingadozik. Miután bemelegszik már beáll normál alapjáratra. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Emelett még gyakran megtorpan az autó. Miket lenne érdemes átnézni rajta, mi okozhatja a problémát ?2018. máj. 20. 12:55
1/6 vassenszky válasza:
A hidegindítàs a motorok nagy "ellensége" még az új autóknàl is! Különösen télen, mikor az autómatta szívatóval indul a motor.Ez megnőveli a az alapjàratot. Ez volt régi kézi szivatós autóknàl is. Nekem Vadi új autóm van,télen mégis 1000 1300 volt alapjàrat, 900 As helyett. Mikor elérte a legminimàlisabb hőfokot, a szivstó kikapcsolt minden mm oké lett. Üdv szerelő
2/6 vassenszky válasza:
A màsodik kérdésre, karburàtort érdemes KARBURÀTOROS műhelybe beméretni, àlltani.
3/6 anonim válasza:
A karburátor egy érdekes dolog a swifteknél, valóban gyártottak karburátoros példányokat, de az nagyon régen volt. Egy 99-es swiftben központi injektor van.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor végül is én magam mi az amit megnézhetnék rajta, ami hibás lehet ?
2018. máj. 20. 14:53
5/6 A kérdező kommentje:
És ugye ez van most jelenleg is május közepén, amikor is azért nincsen téli hideg. És ha belegondolok nem csak reggel csinálja amikor kicsit alacsonyabb a hőmérséklet, hanem ha mondjuk 8-10 óra állás után indítom be, mikor a motor hideg.
2018. máj. 20. 14:56
6/6 anonim válasza:
Nekem is volt egy Suzukim, 94-es.
Az is azt csinálta bármikor beinditottam, még 90 fokosan is akkor is 2000-es volt az alapjárat.
Majd fél percig csinálta és úgy esett lassan vissza. Nagyon idegesitő volt.
Három szervizben nézettem meg és mind azt mondta hogy ilyen az agya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!