Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez normális egy kiskutyánál?

Ez normális egy kiskutyánál?

Figyelt kérdés

Van egy törpe tacsink 14 hetes.9 hetes kora óta velünk van.Kapott egy fekhelyet már amióta ide került.Ha meglát valamit azonnal ellopja és berohan a helyére.Legyen az papucs,plüss,zsepkendő(piszkos),cipő,jóga szőnyeg(elbírja a 2,5kg-os kutya),párna,zokni,ruha,stb.Szinte mindent ami mozdítható.

Ez normális vagy nem?hogyan szoktassam le róla?:)

2018. aug. 28. 08:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Lehet braziloktól vetted.
2018. aug. 28. 08:39
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Normális.
2018. aug. 28. 08:40
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
minden kölyök ilyen.
2018. aug. 28. 08:48
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Az én mudijaim ami mozditható azt elviszik eh bizonyos helyre a kertben, ahol melegebb napokon aludni szoktak. Van, hogy egész zsömléket csak megfog az egyik, és elrohan vele.A cipőkkel nem ez a helyzet, mivel azt nem tudják gyorsan vinni, és inkább széttépik ketten mielőtt a bázishoz érnének. Szóval ja, normális :D
2018. aug. 28. 08:54
 5/11 bollocks ***** válasza:
30%
Az is egy megoldás, hogy a használt zsepit, ruhát, zoknit, párnát nem a földön tárolod.
2018. aug. 28. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Az ír szetterem ugyanez volt. Szeretett összelopkodni dolgokat, és bevitte az ágyába. A kedvencei a zoknik voltak, de ő is vitt mindent :) Egy időben már a járásából hallottam, hogy lopott valamit és azt viszi :D

A legegyszerűbb megoldás, hogy nem hagysz elő semmi olyat amit ellophat, tedd el az útjából ezeket. Ha mégis szerez valamit akkor vedd el, és add oda helyette valamelyik játékát, amivel szabad játszania.

Nálunk 1-2 hónap alatt leszokott erről a kiskutya, mostanában csak akkor lopkod ha unatkozik, és azt akarja, hogy figyeljek rá, foglalkozzak vele (1 éves múlt).

2018. aug. 28. 11:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Aki szerint 0% minden válasz, az leírná, hogy miért is? Most már kíváncsi lettem. Ha hülyeséget olvasok, vagy tudom a választ, akkor én nem csak lepontozok, hanem akkor leírom, hogy mi a helyes.
2018. aug. 28. 15:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Ír valaki pár indokot, és/vagy egy történetet, és 0%. Ki szerint nem normális az, hogy a kutya lopkod?
2018. aug. 28. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Unatkoizik. Kutya ovi későbbb kutya suli. Még nem késő!
2018. aug. 28. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, nem tudom kik nulláztak le, valószínű nem volt kölyök kutyátok..

Jelenleg 7 hónapos a kutyám, a mai napig elviszi a szőnyeget, pénztárcát, zoknit, amit épp talál..

2018. aug. 29. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!