Huskyt lehet egyedül tartani?
Figyelt kérdés
Úgy értem nincs mellette más kutya na meg olykor ha elkell menni otthonról nem csinál rosszat egyedül az udvaron2018. aug. 27. 18:25
1/4 anonim válasza:
Ennyi tudással nem. Tapasztalatlan és tájékozatlan vagy, a husky pedig egy makacs, hiperaktív MUNKAKUTYA. Először legyen valamilyen könnyebben tartható kutyád
2/4 anonim válasza:
Szegény husky, nagyon sajnálnám. Minta egy sast egy kis kalitba zárnál.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy szerintetek milyen kutyatartó vagyok hanem hogy a huskyt lehet e egyedül tartani
2018. aug. 27. 18:50
4/4 anonim válasza:
Inkább az iskolában figyelj jobban kutyatartás helyett. Ahogy látom hiányoztál minden alkalommal, amikor a vessző használatát tanították. És sokszor akkor is, amikor a helyesírásról volt szó. Grat a szüleidnek!
És igen, ennyi ésszel és tudással nemhogy husky-t, de még egy labradort se akarj tartani! Maradj a plüss kutyáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!