Mit gondoltok erről a kutyusról?
Őt fogadtuk örökbe, és most véleményeket kérnék, hogy aranyos-e, és hogy milyen kutyusok lehetnek benne?
Azért túlzás,hogy szerkeztettem csak beilesztettem így jobban össze lehet őket hasonlitani :)
Én még mindig nem látok benne labradort,mi benne labradoros?Leírná valaki?Hátha éns meglátom benne :)
Sokkal ducibb a labrador feje,mint a Kingáé és a fülei se olyanok valahogy én nem látom a hasonlóságot max,hogy fekete-fekete meg a farok formája :)
De a Kinga az képen olyan kis sportos-vékonyka (nem sértés) a labrador meg zömökebb vagy-hogy is mondjam :)
Nekem akkoris a Jack Russel marad,csak a tiéd sokkal nagyobb.hát nem tudom-lehet,hogy keverék-keverék voltak már a szülei is.
Kedves kérdező.
Nem teszek fel képet a kutyámról, mert nincs szükségem megerősítésre. Én tudom, hogy szép és nekem ennyi elég is. De ha kitenném egy anonim oldalra és megkérdezném a véleményeket, akkor utána nem akadnék fennt azon, ha netán valakinek más a véleménye, mint az enyém. Ez egy ilyen ország. Szabad véleménynyílvánítás van. (sajnos ezt többnyire csak itt a GYK.-n észlelem)
Amúgy a tény, hogy örökbefogadtad nagyon dícséretes.
Én már kettőt fogadtam örökbe, plussz egy cicát is. Tehát én sokkal jobb ember vagyok, mint te.
Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, hogy foxi?
[link] Szerintem van benne valami, bár ki tudja. A foxinak viszonylag hosszó a lába, a feje hosszúkásnak tűnik. Mekkora a marmagassága?
Tényleg van hasonlóság.
Hát a foxi átlagos marmagassága olyan 37-40 cm.
A súlya úgy 9kg körül szokott lenni.
A foxi élénk kiskutyus, mozgékony tipusú, vidám, bájosan szemtelen fajtának ismert.
Eddig ő hasonlit a legjobban.
Hosszú fej/láb.
A foxi szőrzete kemény, dús, egyenes szálú, testhez simuló.Ez egyezik a Kingával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!