Mit gondoltok erről a kutyusról?
Őt fogadtuk örökbe, és most véleményeket kérnék, hogy aranyos-e, és hogy milyen kutyusok lehetnek benne?
Ott van,hogy kb 3 hónapos a kutyus :D
Milyen jókis helye lett a kutyusnak,sok leendő gazda példát vehetne rólatok.
a rondámat miért kellett lepontozni?
az nem hasznos info?
az volt a kérdés, mit gondoltok erről a kutyáról, nem pedig az, hogy szimpatikus választ kérünk.
Azért lettél lepontozva mert modortalan vagy,bizony az volt a kérdés ,hogy mi a véleményed,de gondolom te se örülnél ha lerondáznák kutyusod,írtad volna azt,hogy:
"Hát nem akarlak megbántani de nekem nem tetszik a kutyus,de ha te szerted az a lényeg"
És akkor ez egy vélemény,de nem b.nkó,bár ez csak szerintem van.Én nem pontoztalak le,mert nem szoktam pontozgatni.
Hát 40 centivel labradornak pici viszont Jack Russel Terrier meg nagy :)
40 centi úgy a beagle szokott lenni,de semmi beagle nincs benne..a fülei is felfele állnak..ezzel feladtad a leckét :)..fogalmam nincs,remélem valaki tud majd mondni,mert már nagyon érdekel milyen fajta is lehet ebben a kiscukorfalatban.
Egyébként hogy hívják?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!