Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok erről a kutyusról?

Mit gondoltok erről a kutyusról?

Figyelt kérdés

[link]

Őt fogadtuk örökbe, és most véleményeket kérnék, hogy aranyos-e, és hogy milyen kutyusok lehetnek benne?

2010. jún. 21. 14:57
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:

Ott van,hogy kb 3 hónapos a kutyus :D

Milyen jókis helye lett a kutyusnak,sok leendő gazda példát vehetne rólatok.

2010. jún. 21. 15:12
 12/57 anonim ***** válasza:
6%

a rondámat miért kellett lepontozni?

az nem hasznos info?

az volt a kérdés, mit gondoltok erről a kutyáról, nem pedig az, hogy szimpatikus választ kérünk.

2010. jún. 21. 15:12
 13/57 anonim ***** válasza:
9%
ha csak pozitív véleményeket vársz akkor mit akarsz akik szerint ronda?
2010. jún. 21. 15:13
 14/57 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem nem tűnt hasznosnak. Köszönöm a pozitívumokat.
 15/57 anonim ***** válasza:
csak azért kérdeztem, hogy megerősítsem labradoros elképzeléseimet, mivel ha ekkora volt 3 hónaposan,gondolom nagytestü kutyus:)
 16/57 A kérdező kommentje:
Már leírtam, hogy 1 évesen 40 cm a marmagassága.
2010. jún. 21. 15:15
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

Azért lettél lepontozva mert modortalan vagy,bizony az volt a kérdés ,hogy mi a véleményed,de gondolom te se örülnél ha lerondáznák kutyusod,írtad volna azt,hogy:

"Hát nem akarlak megbántani de nekem nem tetszik a kutyus,de ha te szerted az a lényeg"

És akkor ez egy vélemény,de nem b.nkó,bár ez csak szerintem van.Én nem pontoztalak le,mert nem szoktam pontozgatni.

Hát 40 centivel labradornak pici viszont Jack Russel Terrier meg nagy :)

40 centi úgy a beagle szokott lenni,de semmi beagle nincs benne..a fülei is felfele állnak..ezzel feladtad a leckét :)..fogalmam nincs,remélem valaki tud majd mondni,mert már nagyon érdekel milyen fajta is lehet ebben a kiscukorfalatban.

Egyébként hogy hívják?:)

2010. jún. 21. 15:16
 18/57 anonim ***** válasza:
labrador meg terrier is biztos van benne, nagyon édes, okos tekintetű, csodaszép kutya!!!
2010. jún. 21. 15:17
 19/57 A kérdező kommentje:
Hát meg fogsz lepődni. A mi kis cukorfalatunk a Kinga nevet kapta a menhelyre kerülésekor. Mikor örökbe fogadtuk, akkor erre a névre hallgatott, de szerintem jó kis név. Nem megszokott, igaz hogy amikor mondom hogy: "Kinga, állj!",akkor megfordulnak az emberek, hogy kinek mondom, de ez így tökéletes.
2010. jún. 21. 15:19
 20/57 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm mindenkinek, akik dicsérik.
2010. jún. 21. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!