Mit gondoltok a havi 150. 000ft-ot kereső kutyusról?
Figyelt kérdés
Ma a híradóban mutatni is fogják!
Egy keverék tacsi szórólapozik,és havi nettó ezer forintos fizetése van!
Hát én örülnék ha lenne ilyen kutyám!
Ő is keres,és én is!!!
Egyébként szerintem vicces is!!
Hát szerencsés Gazdija van!!
2010. ápr. 22. 17:53
1/17 anonim válasza:
szomorú hogy ebben a sz@r országban már a kutyát is többre tartják az embernél
2/17 anonim válasza:
Ki a király? sziréna-szirénaaaaaaaaa:))))
3/17 anonim válasza:
Hát neki biztos nincs kutya egy élete!
4/17 anonim válasza:
Ha jól tudom jó célt szolgál, vagyis a menhelyre megy a pénz.Ha így van,akkor szerintem nagyon jó ötlet.Ha a gazdi behúzza a pénzt akkor viszont kihasználja a kutyát és szemét dolognak tartom.De legyünk optimisták :-)
5/17 anonim válasza:
Menhelyre megy a pénz!A Morning show-ban volt róla szó valamelyik nap:)
6/17 anonim válasza:
menhely kapjaa 150ezret nem a gazdája szerintem jó ötlet de szegény kutyusba bisztos bele fognak rugni meg ilyenek a sok hulye parszt:S
8/17 anonim válasza:
Már nem tudják az emberek, hogy honnan szedjenek pénzt, és erre a célra jó lesz egy kutya is.. -.-
Szánalmas.
10/17 anonim válasza:
A kutya nem a gazdinak és nem is magának keresi a pénzt. az egész jótékonysági célra megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!