Mit gondoltok a havi 150. 000ft-ot kereső kutyusról?
Ma a híradóban mutatni is fogják!
Egy keverék tacsi szórólapozik,és havi nettó ezer forintos fizetése van!
Hát én örülnék ha lenne ilyen kutyám!
Ő is keres,és én is!!!
Egyébként szerintem vicces is!!
Hát szerencsés Gazdija van!!
Szerintem is jó dolog ez!
Sajna sok menhely létezik,és nehéz fent tartani.Etetni,itatni,és helyet kell biztosítani a kutyáknak,ráadásul az oltás stb. sem kevés pénz.
Rengeteg kutyust dobnak ki az utcára!
Milyen szórólapozással lehet havi 150 ezret keresni?
A gyerekeim diákmunkában csinálták 300 ft-os órabérért. Ha teljes munkaidőben csinálná, akkor is csak 50 ezer forint.
Lecserélem őket egy keverék tacsira, azt jobban megbecsülik a munkahelyen is. :))
Azért jó ez a magyar mentalitás...meg a sok értetlenkedő. A kutyus nem 8 órában dolgozik, csak max.1-2. És mint már írtam ez a bevásárló központ részéről inkább támogatás a menhely felé, mintsem valódi foglalkoztatás. De mégis jól járnak, reklám és népszerűsítés. A menhelynek pedig jól jön a reklám és a pénz is... A lényeg azonben a figyelemfelkeltés! A gazdit pedig nem kell szapulni, rengeteg munkálya van a menhely működésében. És hogy megnyugodjatok: van privát munkája is, nem is egy!( rádiónál dolgozik,filmeket, kisfilmeket, reklámokat készít stb.....)Úgyhogy nincs rászorulva a kutyája "pénzére"
Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni.
egy jól nevelt,okos kutya, aki a riport szerint terápiás munkát,és iskolai felvilágosító munkát is végzett mint munkakutya :)
és a fizetése, egy állat-otthoné !! ( ő is menhelyi kutya volt )
nem magáért teszi, hanem örömből, mert szereti az embereket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!