Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek melyik a legszebb...

Nektek melyik a legszebb kutyafajta?

Figyelt kérdés
Nekem a szibériai husky,mindenkinek legyen véleménye,mindenki írja le hogy miért tetszik(találja szépnek)és hogy miért találja nem tetszönek,véleményetek érdekel.

2018. aug. 21. 21:02
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
82%

Nekem a berni pásztor mivel gyönyörű nagy bundája van nagyon okos érgelmes (ugye pásztorkutya)

De nem a szépség alapján kell dönteni hanem hogy ki tudod e elégíteni az igényeit. Hogyha pl.: agarat veszel akkor rengeteg mozgást kell biztosítanod neki stb stb... a többi kutyánál is. Nem tudom milyen célból tetted fel a kérdést de ha csak kíváncsi vagy akkor a fentebb írtak feleslegesek számodra😊

2018. aug. 24. 15:07
 22/36 anonim ***** válasza:
Bull Terrier!❤️
2018. aug. 24. 15:20
 23/36 anonim ***** válasza:

A régi típusú, "száraz", kecses dobermann a top favorit (van is egy szépség itthon). Gyönyörű, nagyon okos, egyszerűen jó ránézni, öröm vele élni.

A whippeteket is imádom és az új kedvenc a német kis spicc.

2018. aug. 24. 15:55
 24/36 anonim ***** válasza:
Szamojéd, Csau Csau, Dobermann, Német vizsla
2018. aug. 24. 16:52
 25/36 anonim ***** válasza:
83%

Egy csodaszep kevereknel nincs jobb kutyafajta!🤗 Jelenleg egy ausztral juhasz-tacsi keverekem van! Csodalatos!

Egyebkent tetszenek meg a c. Spanielek, ir-szetterek.

A huskykert annyira nem rajongom, mert a kornyezetemben levo osszes husky egy segg, de azt elismerem, hogy szep kutyak :)

2018. aug. 24. 23:37
 26/36 anonim ***** válasza:

Magyar agár! Nem olyan vékony, mint a többi, de szikár és kecses, nemes szépség.

A másik pedig a komondor, tetszik a különleges szőrköntöse és bátorságának párja nincsen!

2018. aug. 25. 06:51
 27/36 anonim ***** válasza:

Számomra a Beagle kutyák a gyönyörűségek. Külsőre is imádom őket (főleg az angol alkatúakat) és a személyiségük is nagyon egyedi. Önfejűek, akárcsak én és tele vannak energiával (legalábbis a legtöbb beagle). Külsőre is imádom őket, főleg a tricolor színűeket. Az angol jellegűek a kedvenceim, kecsesek és vékonyak. Az amerikai jellegűeket is szépnek tartom, de zömök alkatuk miatt, inkább az angol mellett teszem le a szavazatom.

Nagyon tetszik még a Szamojéd a hatalmas fehér bundája miatt és a jámbor tekintete miatt, a Francia bulldog és a Mopsz, mert nagyon kis mókásak valamint a keverék kutyusok is, melyeknek a bundája különlegesen színes. A kék és/vagy felemás szemszínű kutyusokért pedig egyszerűen megbolondulok, lehet akármilyen fajta.

Ezek a dolgok viszont eltörpülnek amellett, hogy a kutyusnak, milyen a személyisége. Hisz lehet akármilyen a külleme ha személyiségben nem passzol a családba, akkor sajnos nincs mit tenni.

2018. aug. 25. 12:14
 28/36 A kérdező kommentje:

Szerintem a bátorság nem fajtára jellemző!! Pl egy csivava is lehet bátor,de egy komondo is lehet gyáva!!

Szerintem ha bátorságról van szó akkor a Bull terrier és a pitbull,mert mindenki tudja hogy a bullterriert bikaviadalra is használták! Szerintem a komondor,kau,káj,megsem merne közelíteni egy viadali bikát!de ezek között is van kis nyuszi kutyus:)

2018. aug. 25. 12:16
 29/36 anonim ***** válasza:
És most ezért pontoztál le?
2018. aug. 25. 13:11
 30/36 anonim ***** válasza:

Igaz nekem macskám van, de a kutyákat is szeretem :)

Border Collie, Husky, Afrikai Oroszlánkutya.

2018. aug. 26. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!