Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nektek melyik a legszebb...

Nektek melyik a legszebb kutyafajta?

Figyelt kérdés
Nekem a szibériai husky,mindenkinek legyen véleménye,mindenki írja le hogy miért tetszik(találja szépnek)és hogy miért találja nem tetszönek,véleményetek érdekel.

2018. aug. 21. 21:02
1 2 3 4
 11/36 Horses1130 ***** válasza:
39%
A Husky a legszebb kutya <3 nekem is van
2018. aug. 21. 22:01
 12/36 anonim ***** válasza:
64%
Bordeaux-i dog,Káj, Amerikai Bulldog,Angol Bulldog, ezek azok amiket imádok és nekem nagyon szépek *-* de még a Malamut,Husky, Beagle, Tacskó stb. Nagyon sok szép kutya van (nekem legalábbis) ha tehetném mindegyikből tartanak egy csomót *-*
2018. aug. 21. 22:01
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Whippet :) Meg az összes agárfajta lényegében. Imádom a hosszúkás fejüket és nagyon szép az "áramvonalas" testük <3 Okosak, barátságosak, családcentrikusak.
2018. aug. 21. 22:13
 14/36 anonim ***** válasza:
39%

Magyar vizsla. Hogy miért? Mert életem során sok-sok évig vizslám volt. Eszméletlen értelmes fajta. És gyönyörűek.

Más kutyafajtát nem szólok le, mivel nem ismerem őket annyira, és nem is szeretnék megsérteni senkit. Én csak róla tudok nyilatkozni. Pedig nem vagyok már mai gyerek.

2018. aug. 21. 22:47
 15/36 anonim ***** válasza:
49%
Agarak. Mert gyönyörűek, a megjelenésük mindig elvarázsol, bújósak, kedvesek, kanapékutyák, de jól le lehet mozgatni őket, igazi társak.
2018. aug. 21. 23:21
 16/36 anonim ***** válasza:

Elég relatív dolog ez,de érdekes olvasni, hogy kinek mi tetszik.

Nekem is nagyon tetszenek az agarak, talán az azawakh a kedvencem közülük. De nagyon szimpatikusak ezek a sportra termett, arányos felépítésű, harmonikus kutyák is, mint a catahoula, főleg a különleges színeivel.

Az amerikai akita is megtetszett egy ideje, imádom, ahogy a fehér jegyek élesen elkülönülnek a bundájában. És persze a szerelmeim, az ír szetterek se maradhatnak ki.

2018. aug. 22. 10:16
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Border collie

Mert olyan gyönyörű,kecses,okos és csodálatos.Tetszik a sok színváltozat.

Újfundlandi

Imádom a nagy testű mackós kutyákat és ők pont ilyenek.Egyszerűen gyönyörűek,kedvesek,értelmesek.Szép hosszú szőre van.

2018. aug. 22. 12:03
 18/36 anonim ***** válasza:
57%

14. vagyok. Ez a kérdés:

"Nektek melyik a legszebb kutyafajta?

Nekem a szibériai husky,mindenkinek legyen véleménye,mindenki írja le hogy miért tetszik(találja szépnek)és hogy miért találja nem tetszönek,véleményetek érdekel."

És akkor most reklamálnék, hogy ha ez a kérdés, hogy NEKTEK, akkor ki az a lökött, aki lenullázza a válaszom? Át se gondoljátok, csak nyomtok egy pirosat, mert nektek a magyar vizsla nem tetszik? Vagy mi az oka?

2018. aug. 22. 14:06
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a berni pásztor és az újfundlandi. Szeretem a nagytestű, hosszú szőrű, nem hegyes orrú kutyákat. Nekem kétszer volt bobtailom, így a top 3-ban ez a fajta is benne van, de velünk emiatt részrehajló vagyok. :))
2018. aug. 23. 10:28
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Weimari vizsla, holland juhász, munkavonalú nj-k főleg a cseh ordas és a fekete, cifra mudi, meg úgy alapjáraton a merle kutyák tetszenek nagyon, dalmata, borderek (inkább a munka vagy kevert vonal itt is, meg a barna szín), dobermannok, ausztrál juhászkutya.

Rajzos németjuhászom van, őt is gyönyörűnek látom anyai szemmel.

2018. aug. 24. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!