Menhelyről kutya? (lent. )
Most olvasgattam a kérdéseket a menhelyes kutyákról.
Arra lennék kíváncsi h mennyiért lehetne elhozni egy kutyust a menhelyről??? Ill. hogy lehet elhozni. Ill. bemegyek és még aznap odaadják vagy csak pár hét, hónap után ??? 15/L
tetszik a kitartásod :)
nyugi, megszeret majd ... vigyél neki finomfalatokat és hagyd hogy ő közeledjen feléd .. nehéz a bántott kutyákat "kinyitni", de ha sikerül nagyon hálásak tudnak lenni
Nálunk minden kutya befogadócsaládoknál van. Csak egy oltás árát kérjük el, vagyis: 3000 Ft-ot, ha még szeretnél adakozni, akkor adsz valamennyit. Azonnal el lehet vinni, de alá kell írni az örökbefogadói papírokat.
Én szoktam a kutyákat engedelmességire tanítani, már amennyihez ki tudok menni stb. így szoktam egy viselkedés tesztet csinálni. eddig egyik sem bukott meg. Kiválló jellemű kutyák, bár van, amelyik félénk kicsit.
Szóval :
Most olvastam hogy rotit szeretnél :)
Egyszer a mi menhelyünkön is volt egy, 13 éves soma névre hallgató kan. Nagyon szép volt, egy "kutyaszakértő" 6 évesnek mondta, és Wailer-nek neveztük el. egy nap után jött a kedves gazdi, hogy a kutyus kiszökött, meg nemnagyonlát,13 éves...de hazavitte ^^
A kutyus ment a gazdi hangja után. egész nap kint feküdt a (van bnőméknek egy hátső kertük, tele van iylen disznó "kennelekkel-ólakkal", és ott tartják a kutyusokat) kennelek előtt, és unottan tűrte, mikor mi simogattuk,fésülgettük a bundáját.De mikor meghallotta a gazdi hangját, nem érdekelte semmi, szaladt oda, ahol a hangját hallotta. Csodálatos volt látni....
Azóta utolsó napjait tölti gazdijánál boldogan ^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!