Ez a táp jó lesz neki?
Sziasztok!
Most hoztuk el a tenyésztőtől a kiskutyánkat, egy kis Sheltit. 11-hetes, a tenyésztő Josera táppal etette, és adott annyit, hogy betudjam keverni egy új táppal. Ezt a tápot vettem : [link]
Orijen-t szerettem volna, de sehol se találtam olyan tápot itt errefele, és félek ha rendelek, későn szállítják ki,és nem lesz a kiskutyámnak ennivalója.
Most helyette a fent említett tápot vettem, erről is jókat hallottam.
Szerintetek ez jó lesz neki?
Mivel elég tapasztalatlan vagyok, nem tudom, hogy összetevőkben mi lenne az optimális. Mindenképpen szuperprémium táppal szeretném etetni, szeretném ha egészséges és boldog maradna/lenne.
Köszönöm a segítséget!
Tökéletes.
Én is ezzel etetem a kutyámat. Szép,fényes a szőre,energikus,játékos,boldog.
Egyszerűen nem tudok rosszat mondani erről a tápról.
Én ugyanezzel etetek, amit Te vettél. Egészségesek, szép a bundájuk, fittek.
Szóval szerintem nagyon jót választottál :)
Huh köszönöm Nektek, megnyugodtam. :)
Akartam kérdezni, hátha tudjátok, hogy DHA 0.50% elég a kutyámnak? Úgy tudom hogy ez (a halban található omega3 zsírsav) a kutyus gondolkodását/agyi aktivitását serkenti. Elegendő neki ez a mennyiség? :)
Kutyája válogatja, hogy kinek mi válik be.
Alapvetően ez egy remek táp, nagyszerű összetétellel, de figyeld majd a kölyök székletét és általános állapotát, mert lehet ami az egyik kutyának beválik, az a másiknak nem.
Mi egyébként etettünk ezzel, nálunk bevált, de aztán mégis váltottunk (nehezen beszerezhetővé vált) .
Kedves 4.es válaszoló : Köszi. :) nálunk megtalálható, sokan veszik. Ellenben az a táp amit kinéztem, az sajnos nem. Az Orijen tápban szerintem jobbak az összetevők, mit gondolsz/gondoltok erről a tápról?
Ennek 85% a hústartalma, az N&D-nek csak 60%.
Bár azt mondtátok hogy ez is jó táp és én is így gondolom, csak ha van jobb is miért is ne válasszam azt. :)
Mivel egyenlőre csak az N&D van itthon, ezért már ezt fogja kapni szerintem. Biztos ez is jó lesz neki, aztán ha mégse akkor veszünk neki Orijent.
Kedves 5-ös válaszoló :
Hát nem tudom, ebben a tápban még hal sincsen, se DHA, plusz csak 45% a hústartalma. Erre a tápra gondoltál?
Ne vedd kötekedésnek kérlek, annyira nem értek az összetevőkhöz, de én ezt nem adnám a kiskutyámnak, ha adhatok neki ennél sokkal jobbat is. A pénz meg ebben a tekintetben nem fontos, a lényeg hogy legyen egészséges, és boldog. Ha veszek egy drága tápot, akkor is fogok neki kutyás kellékeket venni.
Köszönöm a válaszod! :)
5ös én 9500 ft- ért veszem a 7 kilós zacskót. Kettőt kell vennem, mert 2 kutyám van, és 1-1 zacsit megesznek / hó. Ott vagyok, hogy 18 ezer ft csak a táp. Mellé veszek jutalomfalatot (abból sem a gagyikat).
Kérdező nézd meg több helyen, hol a legolcsóbb.
De még mindig jó tápnak tartom.
2es voltam.
7-es válaszoló :
Huh tényleg?
Nem tudom miért mondta akkor a tenyésztő azt, hogy nem lesz baj a váltással, csak keverjem össze fokozatosan. :S
Az a baj hogy már bekevertem, és nincs tiszta Josera táp itthon, és mindjárt etetnem kellene. Így is olyan mintha valami baja lenne, ma kétszer hányt már, holnapra van időpont az orvoshoz reggelre. Nem akarom hogy roszabbul legyen :S
Az a baj hogy a környéken sincs Josera táp, az se érdekel ha 18 kg, de sajnos nincsen sehol errefelé, és mindjárt ezek is bezárnak. Felhívtam az orvost, azt mondta 8ig hivjam vissza ha hányt addig megint. Remélem nem fog hányni, de étvágya sincs a cseppemnek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!