Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 10 hónapos keverek...

Van egy 10 hónapos keverek kutyám es mióta megjott egy macska képtelen szoba tiszta lenni, miért?

Figyelt kérdés
Eddig csak csak ment neki, nagyon nehezen szokott rá hogy nem piail\kakil be, azt amíg hazaerek ki bírja de az éjszakát nem, azon kívül rendszeresen viszem le.. Mit tehetnek vele?

2018. aug. 18. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Ja, fogjuk a macskára a kutyák sz***ságait.
2018. aug. 18. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam, csak lehet van hozzá koze . Mivel még ez előtt soha nem találkozott macskával
2018. aug. 18. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Talán hozzá kellett volna szoktatni más állatokhoz, külső ingerekhez már réges régen, hogy ne legyen a kutya idegbeteg, kezelhetetlen...
2018. aug. 18. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan mikor,hány órakor és mennyi időre viszed le? Illene már kibírnia az éjszakát,de ehhez késő este is le kéne vinni(22-23 óra felé egy gyors pisilésre).A macskát meg fogja szokni,csak idő kell neki,foglalkozz vele sokat,egymás társaságában a macskának meg a kutyának is osztogass jutifalatot,a macskát meg egyelőre ne szeretgessed feltűnően.
2018. aug. 18. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem ideg beteg a kutya, izgatott.. És nagyjából reggel 5-6 kor aztán ha itthon vagyok 11 aztán 16 óra aztán meg 9kor, reggel ha kelek rögtön viszem le de ha dolgozom akkor reggel 6tol délután 4ig kibirja..
2018. aug. 19. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Négyes vagyok!

A cicát pár hét alatt megszokja.

A séták jók,az a késő esti kéne még,ha bepisil éjjel.Az egyik séta legyen jó hosszú,sok játékkal,meg futkározással,ha esetleg más kutyákkal játszhatna futtatóban vagy valahol,az is jót tenne neki.

2018. aug. 19. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!