Mekkora ház kellenne?
Figyelt kérdés
Mekkora kutyaház kellenne egy éves golden retrivernek?Ja és milyen?2010. jún. 20. 21:19
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem melegíti a középhosszú szőre, így nem kell szigetelt ház, megteszi egy sima 1m*1m-es faházikó.A tetejét viszont valami vízlepergetővel, vízálló anyaggal vonjátok be. Ezt megússzátok 15 ezerből. Jó kutyázást.
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem az 1méterx1méter az nagy egy ilyen kutyának,ha túl nagy a háza akkor nem tudja télen magának felfűteni.Holnap megmérem a mi bódénk és megadom az adatokat, nekem egy 50 kilós amerikai buldog van benne és bőven belefér, ha gondolod képet is tudok küldeni róla, meg ahogy készült, saját gyártmány, sok mindenem megvolt hozzá így kijött 500 forintból:)), vagyis nem fogyott el az összes szög így még olcsóbb:), ha kell kép ír emailt.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2010. jún. 20. 23:09
4/6 anonim 

válasza:

A legegyeszűrűbb úgy megfogalmazni hogy :
az a lényeg hogy a kutya fel tudjon benne állni és fekvő helyzetben ne lógjon ki és kényelmes legyen ennyi.D
5/6 A kérdező kommentje:
=)
2010. jún. 21. 11:38
6/6 anonim 

válasza:

Figyelj én kutyaház épitő vagyok!
Az ajtó lesgyen úgy 1 méter magas!
Az egyész ház paramétereii: 150 szer 200szor 300cm!
Az én tanácsom ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!