Mit fog szólni a kozmetikus?
Van egy bichon havanesem. Bejelentkeztem vele kozmetikába 1 hete, azonban mi faluban élünk és kertes házban. Drága ebem kint játszott az udvaron, majd hátrament a kertbe, ahol összeszedte az összes bogáncsot.
Szerdán megyünk kutyakozmetikushoz, valamennyit én kiszedtem már belőle de annyi van.. Nem tudom, hogy megszólna-e emiatt, hogy felelőtlen vagyok és nem foglalkozom a kiskutyámmal, pedig naponta fésülöm többször is.
A balzsamos megoldás tényleg használ bogáncs kiszedésre?
Segítseteeek.
16/L
Kedves első! Nincs dzsungel a kertbe :D
Kerítés előtt hatalmas tujafák vannak sorban, amelyek tövében, ill. a fák és a kerítés között lelhetünk bogáncsra. Amit igyekszünk irtani, de hát mindig akadnak "vendégek". Nehezen lehet hozzájuk férni. :) Szép napot és relax❤
1) Szerdáig még sok idő van, addig szerintem a nagy részét te is ki tudod belőle bogarászni. Ha óvatosan csinálod, akkor szerintem a kutya még élvezni is fogja, hogy foglalkoznak vele.
2) Igaza van az előttem szólónak, tényleg belőletek él a kozmetikus. Ha normális, akkor morgás helyett inkább tanácsot ad majd, hogy hogy lehet belőle könnyebben kiszedni. Házi szerekkel inkább nem kísérleteznék, én kézzel szoktam az enyémekből kikurkászni, minél hamarabb, annál kevésbé tud gordiuszi stílusban belegabalyodni.
Rengeteg bogáncsos kutya jár hozzánk.
De amúgy kefével kilehet belőlök szedni a 80%-át.
Mi sem a talpig bogáncsos kutyát berakjuk a kádba.
Balzsammal megne fürdesd jobban össze áll tőle a kutya a szőre!!
Amennyit tudsz kefével fésülj ki,de megszoktuk oldani amúgy.
üdv egy kutyakozmetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!