Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit fog szólni a kozmetikus?

Mit fog szólni a kozmetikus?

Figyelt kérdés

Van egy bichon havanesem. Bejelentkeztem vele kozmetikába 1 hete, azonban mi faluban élünk és kertes házban. Drága ebem kint játszott az udvaron, majd hátrament a kertbe, ahol összeszedte az összes bogáncsot.

Szerdán megyünk kutyakozmetikushoz, valamennyit én kiszedtem már belőle de annyi van.. Nem tudom, hogy megszólna-e emiatt, hogy felelőtlen vagyok és nem foglalkozom a kiskutyámmal, pedig naponta fésülöm többször is.

A balzsamos megoldás tényleg használ bogáncs kiszedésre?

Segítseteeek.

16/L

2018. aug. 13. 09:04
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Bízd a kozmetikusra, ne kísérletezz mindenféle szarral. Az viszont elég aggasztó, hogy mégis miféle dzsungel lehet a kertetekbe, ahol a kutya bogáncsot tud összeszedni. Javaslom segíts be a szüleidnek, és ragadd meg a fűnyírót!
2018. aug. 13. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Használ igen :) próbáld meg, bontsd ki óvatosan. Aztán majd a kozmetikus úgy is megfurdeti mégegyszer
2018. aug. 13. 09:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves első! Nincs dzsungel a kertbe :D

Kerítés előtt hatalmas tujafák vannak sorban, amelyek tövében, ill. a fák és a kerítés között lelhetünk bogáncsra. Amit igyekszünk irtani, de hát mindig akadnak "vendégek". Nehezen lehet hozzájuk férni. :) Szép napot és relax❤

2018. aug. 13. 09:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó 😊😊 nagyon rendes vagy
2018. aug. 13. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy meg ne érdekeljen, hogy mit gondol a kozmetikus, a kozmetikus belőletek él, nem szívességet tesz. Ti tesztek neki azzal, hogy munkával, vagyis azon keresztül pénzzel ellátjátok.
2018. aug. 13. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1) Szerdáig még sok idő van, addig szerintem a nagy részét te is ki tudod belőle bogarászni. Ha óvatosan csinálod, akkor szerintem a kutya még élvezni is fogja, hogy foglalkoznak vele.

2) Igaza van az előttem szólónak, tényleg belőletek él a kozmetikus. Ha normális, akkor morgás helyett inkább tanácsot ad majd, hogy hogy lehet belőle könnyebben kiszedni. Házi szerekkel inkább nem kísérleteznék, én kézzel szoktam az enyémekből kikurkászni, minél hamarabb, annál kevésbé tud gordiuszi stílusban belegabalyodni.

2018. aug. 13. 11:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van!! Nagyon szépen köszönöm 😘
2018. aug. 13. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg bogáncsos kutya jár hozzánk.

De amúgy kefével kilehet belőlök szedni a 80%-át.

Mi sem a talpig bogáncsos kutyát berakjuk a kádba.

Balzsammal megne fürdesd jobban össze áll tőle a kutya a szőre!!

Amennyit tudsz kefével fésülj ki,de megszoktuk oldani amúgy.

üdv egy kutyakozmetikus

2018. aug. 13. 19:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segítséget 😊
2018. aug. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!