Ez sima óriás uszkár? (Videó)
Nem találok a neten egyetlen képet sem ezen kívül, ahol így lenne nyírva. Ez azért van mert szimplán nem szokták így nyírni őket, vagy mert a videóban ez valami különleges hybrid?
Amiket találok képeket, ott mindig ilyen bumszli, agy kitüremkedésük van.
Pl.
Ezek a kutyák szerintem elég csúnyák a videóban szereplőhöz képest és én csak ilyen kalibert találok...
A standard poodle az magyarban az óriás uszkár. Én így tudom. De nem nagyon vagy Magyarországon ilyen kutya, mert itt nincs tenyésztője...
Viszont, ha beírom, hogy "standard poodle short hair", akkor egyik sem ilyen szép, olyan elég betegnek néznek ki meg ilyen ferde is sokszor a koponyájuk, csontjuk kicsit.
Ezért én spec félnék ilyen kutyát venni, mert nem biztos hogy olyan szép lesz mint a videóban.
Egy közép uszkár, akiről egyszerűen csak le van tolva bundája.
Ha uszkárom lenne pontosan ilyenre nyíratnám én is.
Van, akinek direkt teszik, hogy olyan pomponosra van nyírva a "pudli" szőre, de szerintem így sokkal csinosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!