Ki hogyan hűti a kutyáját?
Ki van fésülve a szőre rendesen? Hosszú szőrű kutyáknál kevésbé hatásos a mellény.
Nekem is fekete, hosszú szőrű nagytestűm van panelban. Naponta 3x kimegyünk a közelbe, ahol a park kert csapjához slag van csatlakoztatva. Jó alaposan eláztatom. Utána 3-4 bot után rohanás, és csukott szájjal alszik, fekszik. Venti megy. Néha a hatósugarába fekszik.
Annyira aranyos olvasni, hogy mindenki mindent bevet, hogy a kutyusaink jobban érezzék magukat :-) És ötleteket is kaptam, köszönöm! Ma már én is kevésbbé voltam stresszes, hogy mit csináljak vele. Fura, hogy néha reszket, de csak adott időpontban, ilyenkor leviszem és megy picit a gyomra, de az állatorvos szerint ez most természetes, a reszketést ő sem tudja, miért van, de elmúlik minden esetben.
Hétvégén felviszem az erdőre, úgy 2 napra, van homok, medence, remélem picit ellazul, plusz a hőmérséklet nem 40 fölötti. Nem számítottam rá, de kivételesen várom a hidegebb időszakot :-)
Mindenkinek kitartást és köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!