Ki hogyan hűti a kutyáját?
Panel 10.emelet fekete kutya. Átérzem.
Én ahogy Te is írtad vizes törcsit rakok le, van, hogy kínjában ráfekszik.
Ezenfelül spriccelem a tappancsait, és a feje tetejét, meg a hasát mellkasát.
Nálunk nagyon fogy a víz, nem győzöm a friss vizet cserélni.
Éjszakára, a ventillátort kirakjuk a párkányra, hogy húzza be a hüvősebbet. Ezzel sokat nyerünk, éjszaka nagyon jót alszunk. Nappal, mint akik fény érzékenyek úgy kerüljük a napot, és minden be van húzva, le van engedve.
Napközben is többször, amikor már tényleg nem bírjuk belerakjuk a fürdőkádba, és langyos vizzel átfutunk rajta a tusolóval. Ezzel egy darabig megkönnyebbül. Általában, mikor este is alig van hidegebb szintén alvás előtt kadba rakjuk.
Szinte alszik egésznap, este felélénkül, ahogy lement a nap. Akkor tudunk játszani lent vele, mert sajnos ha a lakásban ugrálna mégrosszabb lenne neki.
Próbáld itatni minél többet. Kell neki is a sok folyadék.
Kezdtek megnyugtatni :-) Sajnos nincs közelben tó vagy patak és egyedül a fürdőkádba sem tudom begyömöszölni. Vízet alig hajlandó inni, pedig néha viszem utána.
Ezek szerint maradnak ezen kis trükkök és kitartást nekünk:-)
Szia. Az én kutyámat többször is megfürdetem. 7 év körüli keverék kan kutya.
Mivel hamarosan elköltözünk egy nagyobb családi házba, így majd az új házba, építettünk egy medencét, így majd pancsolni is lehet.
Viszont jó egy sima felfújható medence is, vagy fürdesd meg többször is.
A harmadik emeleten lakunk, kis lakás, legfelső emelett, sajnos a terasz nem födött, így a kis medencét kizártuk.
Az öntögetés is jó ötlet, köszönöm.
A víze alapbol nem hideg, csak egyetlen jégkockát teszek bele, hogy néha hozzáérjen a nyelve, de sajnos, mint fentebb írtam, nem igazán iszik.
Hütőmellényeket kutatok most a neten :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!