Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vemhes vagy nem?

Vemhes vagy nem?

Figyelt kérdés
A kutyám június 26.-a körül kezdett tüzelni. Lehet vemhes vagy már meg kellett volna ellenie és most mik lennének a jelei. (Azt tudom, hogy a tüzelésnek kb. a 2. heteben leheg vemhes)

2018. aug. 9. 09:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Ha nincs látható, érzékelhető jele, akkor szerencsére nem. Szóval nyugodtan tudod ivartalanítani
2018. aug. 9. 09:31
 2/20 A kérdező kommentje:
De mik lennének a jelei ilyenkor? Amúgy egy kicsit bújósabb es egy kcipicit nyugotabb lett.
2018. aug. 9. 09:39
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Én leginkább a szemmel látható jeleire gondoltam. Nagyobb étvágy, has növekedése, has érintését nem hagyja, elbújik és kuckót csinál magának stb.
2018. aug. 9. 09:50
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ellenie még biztos nem kellett volna. Úgy emlékszem, hogy a vemhesség utolsó 2-3 hetében kezd el látványosan nőni a hasa, az emlői pedig kicsivel előtte kezdenek el megduzzadni. Ha jól emlékszem, akkor ez az időszak még nem jött el. Úgyhogy most még szerintem bármi lehet. Az állatorvos valószínűleg felismeri, ha vemhes.
2018. aug. 9. 10:13
 5/20 A kérdező kommentje:
Szóval akkor lehtséges, hogy vemhes. Amúgy valószínüleg ha megtörtent akkor egy nála kicsivel kisseb kutyával.
2018. aug. 9. 10:39
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
De hogy hogy nem tudod? Ennyire buta, felelőtlen gazda vagy, hogy még erre sem tudsz odafigyelni? Egyáltalán miért történt meg a fedezés? Miért nem ivartalaníttattad még? Ostoba vagy szaporításhoz, még kutyatartáshoz is, akkor minek kísérletezel vele?
2018. aug. 9. 11:04
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak 2-3 kölyök van benne akkor a hasa sem lesz feltűnően nagy. Vidd el ultrahangra ha biztos akarsz lenni, és ivartalaníttasd.
2018. aug. 9. 11:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Északa bemehetetz az udvarba egy kutya. Amúgy akkora volt ivartalabitasra időpont es az orvos meg azt mondta várjunk 3 hónapit miután benefejezte a tüzelést.
2018. aug. 9. 11:17
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Erdekes hogy ezt mondta a doki. szukat vemhesen is ivartalanitanak. Ha nem akarsz kolykoket, itt az ideje egy latogatasnak az orvosnal.
2018. aug. 9. 11:28
 10/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta túl kockázatos. Pedig montam neki, hogy lehet vemhes. 2 orvos is ugyan ezt mondta.
2018. aug. 9. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!