Vemhes vagy nem?
Figyelt kérdés
A kutyám június 26.-a körül kezdett tüzelni. Lehet vemhes vagy már meg kellett volna ellenie és most mik lennének a jelei. (Azt tudom, hogy a tüzelésnek kb. a 2. heteben leheg vemhes)2018. aug. 9. 09:28
1/20 anonim válasza:
Ha nincs látható, érzékelhető jele, akkor szerencsére nem. Szóval nyugodtan tudod ivartalanítani
2/20 A kérdező kommentje:
De mik lennének a jelei ilyenkor? Amúgy egy kicsit bújósabb es egy kcipicit nyugotabb lett.
2018. aug. 9. 09:39
3/20 anonim válasza:
Én leginkább a szemmel látható jeleire gondoltam. Nagyobb étvágy, has növekedése, has érintését nem hagyja, elbújik és kuckót csinál magának stb.
4/20 anonim válasza:
Ellenie még biztos nem kellett volna. Úgy emlékszem, hogy a vemhesség utolsó 2-3 hetében kezd el látványosan nőni a hasa, az emlői pedig kicsivel előtte kezdenek el megduzzadni. Ha jól emlékszem, akkor ez az időszak még nem jött el. Úgyhogy most még szerintem bármi lehet. Az állatorvos valószínűleg felismeri, ha vemhes.
5/20 A kérdező kommentje:
Szóval akkor lehtséges, hogy vemhes. Amúgy valószínüleg ha megtörtent akkor egy nála kicsivel kisseb kutyával.
2018. aug. 9. 10:39
6/20 anonim válasza:
De hogy hogy nem tudod? Ennyire buta, felelőtlen gazda vagy, hogy még erre sem tudsz odafigyelni? Egyáltalán miért történt meg a fedezés? Miért nem ivartalaníttattad még? Ostoba vagy szaporításhoz, még kutyatartáshoz is, akkor minek kísérletezel vele?
7/20 anonim válasza:
Ha csak 2-3 kölyök van benne akkor a hasa sem lesz feltűnően nagy. Vidd el ultrahangra ha biztos akarsz lenni, és ivartalaníttasd.
8/20 A kérdező kommentje:
Északa bemehetetz az udvarba egy kutya. Amúgy akkora volt ivartalabitasra időpont es az orvos meg azt mondta várjunk 3 hónapit miután benefejezte a tüzelést.
2018. aug. 9. 11:17
9/20 anonim válasza:
Erdekes hogy ezt mondta a doki. szukat vemhesen is ivartalanitanak. Ha nem akarsz kolykoket, itt az ideje egy latogatasnak az orvosnal.
10/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta túl kockázatos. Pedig montam neki, hogy lehet vemhes. 2 orvos is ugyan ezt mondta.
2018. aug. 9. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!