Vemhes lenne? Nagy a hasa és mintha mozogna benne valami?
"Most a szomszéd kutyájáról megtudtam, hogy nem szuka hanem ivaros kan"
Azért azt nem olyan nehéz megállapítani, hogy eddig nem vetted észre.
Egy vemhes kutya 2-3x annyit eszik,akar csak a terhes nok. Szukseg van a taplalekra.
En nem hiszem,hogy vemhes lenne.
Inkabb beteg. Ha nehezen veszi a levegot akkor a tudejevel vagy a szivevel lehet gond. Meghizott ugy hogy nem eszik az pedig nagyon rossz jel!! Vagy viz van a hasaban vagy felvan puffadva.
Ne lodoktor jojjon hazhoz,hanem vigyetek el egy felszerelt rendelobe!! Hazhoz jaros dokinal nincs ultra hang. Ha netan megis vemhes akkor csak ezzel latja hogy van benne kolyok...
De en inkabb mas betegsegre tippelek.
Csuklani nem.
Tudő baja van kb 2éve. Ezt tudom. Akkor vagy a műtétbe vagy a fialásba hal bele? :(
Én férgességre gyanakodok. Nem eszik, de nagy a hasa. Tüdőféreg is létezik, szóval az is lehet, hogy most attól veszi nehezen a levegőt.
Mikor és milyen szerrel kezeltétek utolsára féreg ellen?
Kullancs, más élősködőktől védve van? Mert az is lehet. Ilyen korban meg főleg rengeteg féle betegsége lehet, nem ártana egy felszerelt magánrendelőbe elvinni vagy akár állatkórházba egy alapos vizsgálatra, vérvétellel, szívféreg teszttel kezdve az ultrahangon át, a röntgenig mindent megejteni, ha már ennyire nem volt vele törődve ezidáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!