Vemhes lett a szukám, a fiától, mit tegyek?
Az a helyzett hogy van 2 kiskutyám.
Csak 2 hét mulva tudja az orvos fogadni ivartalanításra és tudom nagy felelőtlenség de csak egy 2 percre voltak együtt és megtörtént... mi lesz ha a szuka vemhes lett???????
Annyira rosszul érzem magam ! Tudom hogy az én hibám !
Hát bejelentkezel ivartalanításra
2 hét múlva megcsinálja a doki.
Vemhesen ivartalaníttasd. Minél hamarabb, annál jobb, de a kiskutyákra nézve egyáltalán nem kegyetlenség, főleg ha korai szakaszban vannak.
Egy emberi abortusz kegyetlenebb, mint a kutya vemhesen való ivartalanítása.
Ivartalanítás, mindkét kutyánál.
Kegyetlen és iszonyatos dolog a vemhesen történő ivartalanítás, de ha bamba voltál és megtörtént a dolog, nincs más választásod. Anya-fia párosítás, így alapból rosszul indul a dolog. Ha esetleg mégis megtartod a kicsiket, mert véletlenül nem terhelten születtek (a későbbi betegségekről tekintsünk el), hogyan számolsz el magaddal, ha rossz helyre kerülnek, valamelyik menhelyen meglátod a képét, vagy odajön hozzád az utcán csontsoványan, össze-vissza verve, lelkileg meggyötörve?
Irány az állatorvos. Nincs más mód.
Sajnálom.
Dehogy kegyetlen és iszonyatos dolog. :)
A műtét előtt az anyat elaltatják. Ez az altatószer bejüt a kicsik szervezetébe, nekik pedig elég adag ahhoz, hogy szépen elaludjanak, tehát kvázi eutanázia. Nem éreznek belőle semmit, az állatorvos pedig így emeli ki őket a méhhel együtt.
Megint hozom az emberi példámat. Sajnos suliban levetítettek nekünk egy videót az abortuszról. Na, az kegyetlen... Az anya max érzéstelenítőt kap, de azt sem biztos, felnyúlnak hüvelyen keresztül a méhbe, csipeszekkel szétszaggatják az embriót, majd kihúzzák a darabjait. Szörnyű!
Ehhez képest a vemhesen ivartalanítás semmi!
Én jobban kiakadok egy kutya vemhesen történő ivartalanításán, mint egy emberi abortuszon. :) Láttam én is abortuszt, nem hatott meg különösen. Egy embrió, amikor kiveszik (ugye max 12 hetesen) nem nagyobb egy borsószemnél. Viszont a kutyát akár a vemhesség utolsó hetében is kipakolja az állatorvos, amikor már a kicsiknek teljesen kutyaformája van, tökéletesen fejlettek.
Jobban érdekelnek a kutyák, mint az emberek, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!