Vemhes lett a szukám, a fiától, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzett hogy van 2 kiskutyám.
Csak 2 hét mulva tudja az orvos fogadni ivartalanításra és tudom nagy felelőtlenség de csak egy 2 percre voltak együtt és megtörtént... mi lesz ha a szuka vemhes lett???????
Annyira rosszul érzem magam ! Tudom hogy az én hibám !
2018. febr. 18. 11:01
11/14 anonim válasza:
Na de ha nemrég történt a párzás, még a kutyák sem lesznek valami nagyok. Inkább szülessen 6 vízfejű, görbelábű, nyílt gerincű kiskutya?
12/14 anonim válasza:
Jobb ivartalanítani akármennyire is szörnyű,mert ha beteg utódok születnek akár maga az ellés is problémás lehet amibe az anya kutya meghalhat.
13/14 anonim válasza:
Most már mindegy, 2 hét múlva is bőven jó még a műtét, csak csináltasd meg.
14/14 anonim válasza:
kutyáknál is létezik esemény utáni tabletta, ha ivartalanitásnál nem akartál volna mindent kipakoltatni.
de a 2 hét múlvai ivartalanitás is bőven jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!