Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tüzelés után is vemhes lehet...

Tüzelés után is vemhes lehet a kutyám?

Figyelt kérdés
Kislány kutyusom az első tüzelésén van túl. Kb 3 hete,1 hónapja múlt el neki. Levittük játszani egy kutyaparkba és ott volt egy kan kutya is...játszottak, egy pillanatra nem figyeltünk oda és mintha a kan kutya betalált volna de csak egy pillanatra . Drágám nem hagyta magát utána meg egyből futottunk oda. Lehetséges hogy egy ilyentől vemhes lett?

2018. jún. 7. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vidd ivartalanítani, és kizárod ezzel az ellés lehetőségét.
2018. jún. 7. 21:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de nem ez volt a kérdés. Szeretném ivartalaníttatni mindenképpen, de pénz hiányában nem volt rá lehetőségem.
2018. jún. 7. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Én szerinted én honnan tudjam? Távdoktornak vagy jósnak nézel? Vidd el állatorvoshoz és megultrahangozza. Az ivartalanítást pedig azért írtam mert akkor nem lesz több ilyen gondos és kérdés se lesz hogy vemhes-e.
2018. jún. 7. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

A kutyák "összeragadnak" párzás után.

Nagyjából negyedórát állnak egymásnak háttal, míg a nőstény hüvelyizmai kiengednek.

Ha ilyen nem történt, akkor nem volt párosodás, megnyugodhatsz!

2018. jún. 7. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem valószínű, szinte biztos, hogy nem. De az ultrahang tudja csak bizonyítani.
2018. jún. 7. 21:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat nagyon megijedtem. Utána olvastam a dolgoknak mielőtt feltettem itt a kérdést, de csak a tüzelés alatti időszakról írtak. Arról nem hogy utána mi van. Ahogy lesz lehetőségem ivartalaníttatni fogom a kutyusom hogy ez mégegyszer ne forduljon elő.
2018. jún. 7. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem feltétlenül ragadnak össze. Nem valószínű, hogy baj történt, de ha ez alapján próbálod megítélni, érhetnek meglepetések. Tudom, a kérdésben nem szerepelt, de hasznos infó lehet még, hogy vemhesség alatt is lehet ivartalanítani, így elkerülhető a nem kívánt szaporulat.
2018. jún. 7. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éve vidéken élek, számtalanszor volt részem látni a párzást és mindig összeragadtak, nem volt kivétel.

Ha nem ragadnak össze, a vemhesség sem jöhet létre, ugyanis minden tévhittel ellentétben, ekkor ürül a spermium.

De itt ez pontosan le is van írva:

[link]

2018. jún. 7. 22:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!<3 remélem másoknak is tudunk segíteni a kérdésemmel és a válaszaitokkal 😄
2018. jún. 8. 09:33
 10/10 Hovarju ***** válasza:

Ha nem tüzelt, nem lesz vemhes.

Csak a tüzelés ideje alatt fogamzóképes.

2018. jún. 9. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!