Amerikai Bulldog vs Argentin Dog?
Szia! Nincs tapasztalatom egyik fajtával sem, viszont ha ajánlhatom csak tenyésztőtől vegyél!
Kutya suliba mindenféle képen vinném!
Argentin dog tenyésztő ismerősöm van, de ha megkérdezel pár tenyésztőt akik ezzel a 2 fajtával foglalkoznak, akkor biztos jobb választ tudnak adni!
Mind a kettő fajtáról láttam videót, hogy gyerekekkel játszanak, és gyerekekkel és más kutyákkal élnek!
De persze szerintem minden nevelés kérdése! Ha harcoltatásra tanítod a kutyád, akkor harci kutyád lesz, viszont ha normálisan neveled, tanítod, akkor a gyerekekkel is normális lesz!
Szerintem mindkettő fajta tökéletes lenne számodra.
Nekem az argentín dog jobban tetszik, imbozánzsabb megjelenésű. Viszont most hirtelen csak ambull tenyésztő jut eszembe a Turul bulls
Mindkét fajta szuper.
Szerintem keress fel mindkét fajtához egy-egy tenyésztőt és érdeklőd meg milyen az egyik és a másik fajta.Értelemszerűen ne emlitsd hogy két fajta között vacilálsz. Amelyik fajtát szimpatikusabbnak tartod jellemileg akkor azt válaszd.
Nekem személyszerint az amerikai bulldog nem tetszik. Az argentin dog impozánsabb.
Kb. egyformák, a bull picit tompább, feleslegbe nem megy, a dog temperamentumosabb, pörgősebb, mozgásigényesebb.
A dognak van munkavonala is, amit jobb kerülni, mert kőkemények és csak szakavatott kézbe való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!