Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges ingyen elvihető...

Lehetséges ingyen elvihető kutyát szerezni?

Figyelt kérdés
Westie, Yorki és Mopsz! Láttam milyen áron mennek, lehetséges hogy sikerült ilyesmit ingyen is találni valahol?
2010. jún. 20. 11:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

[link]

Itt tudtok keresgélni.

2010. jún. 20. 14:01
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
2010. jún. 20. 14:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
a 13.19-nek abban teljesen igaza van, hogy ha a 40 ezer probléma, akkor egy kölyökkutya tartása is az lesz. Egy kölyöknél csak az első oltások kb. 30 ezer forintba kerülnek. És abban is igaza van,hogyha yorkie, westie.hez ragaszkodtok akkor a kozmetikusnál is ott fogsz hagyni havonta 10-15 ezret.
2010. jún. 20. 14:53
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mekkora a lányod, de egy 0-12 éves gyereknek még egyszerűen nem lehet annyi tapasztalata a kutyák terén, hogy konkrét fajta elképzelése legyen, hogy rajongjon, imádjon egy adott típust.

A lányod szerintem csak divatból szeretne ilyet, mert a többi ember kezében is ilyeneket lát.

Kutya-kutya. Egy menhelyi keveréket is ugyanúgy lehet szeretni.

És ahhoz már elég nagy, hogy el tudd magyarázni, ennyi pénzt nem adhatsz ki egy kutyáért, ha idősebb, akkor meg pláne megértheti.

2010. jún. 20. 15:18
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Ja, persze. vagy a lányt neveltél félre h csak ez az érték neki, vagy a kérdező próbál szaporítótelepet beállítani ingyenből.
2010. jún. 20. 15:20
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
2010. jún. 20. 15:33
 27/32 anonim ***** válasza:
63%

[link]

[link]

[link]

Folyamatosan böngészni kell, de én ezeket az ingyen kutyákan ettől függetlenül nem javaslom.

Kivételesen egyet értek azokkal akik keverék kutyát ajánlanak,mert ha anyagilag nem vagytok elengedve akkor érdemsebb valami ellenálló keverék kutyusban gondlkodni, mint az amúgy is rettenetesen túlszaporított kutyafajták ingyen fellelhető példányaiban.

Egy teljesen egészséges kutya esetén az első 9 hónapban nyugodtan számolhatsz havi 10-20e Ftot havonta, orvosra,és a normális kölyöktápra(ezzel az elején nem érdemes spórolni),pórázra,fekhelyre,játékokra,evős tálra.

Utána már lehet neki főzni,de az is költség, ha rendesen csinálod.Ha teljesen egészséges a kutyus akkor is évente 10.000 Ftal készülj a kötelező oltásra.Ha beteg állatot fogsz ki akkor anyagilag határ a csillagos ég, és akkor még nem beszéltem a sok gondról.

Bár mindenképen lutri, de egy keverék kutyus nagyobb esélyel lesz egészséges, mint az általad említett fajták ingyen elérhető példányai.

Ha nem szeretnétek keverék kutyust,akkor szerintem, próbáld terelni a lányod olyan fajták felé amikből rendes

példányokat lehet venni sokkal olcsóbban, pl. a különböző tacskók vagy az uszkárok.belőlük van toy nagyságú is.

Az uszkárt amúgy mindentől függetlenül többre tartom, mint a jelenlegi divatkutyák bármelyikét, mert bár nem divatos, de mint tulajdonságaiban, mint intelligenciájában ráver a legtöbb(ha nem az összes) társasági kutyára.

2010. jún. 20. 16:26
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom,ezek a kutyák nem valami hatalmas állatok.Ha találsz fajtamentőknél vagy menhelyen hasonló 1-2 éves kutyát,azok még elég kölykösen tudnak viselkedni.

Szerintem tanítani is könnyen lehet őket.

A gyerek simán eljátszana velük.

Ne tudd meg én mennnyire örülnék,ha ingyen találnék pár éves bichon havanese-t!!!!!!!Pedig még csak 16 vagyok:)

Azért sok sikert!

Itt van egy-két link:

[link]

[link]

[link]

Mopszok közül az elsőt imádnám,gyönyörű.

2010. jún. 20. 18:07
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

A menhelyi kutyának óriási előnyei vannak: oltási programja folyamatban van, féregtelenített, nem bolhás (ezek mind súlyos 10 ezresek), tehát gyerek mellé nyugodtan odaengedhető egészségi állapotú kutyát kapsz, ingyen. Nem derül ki, hogy vírusos bélgyulladása van, vagy kennelköhögése. Nem derül ki, hogy süket, vagy vak. Egy menhelyi kutyát egészségesen, és ivartalanítva (ha elég idős) tudsz hazavinni, ezzel rengeteg gondot, és pénzt spórolsz meg. Egy szaporított kutyával rengeteg gond lehet, amit elsőre hozzá nem értőként nem fogsz látni, ráadásul az is lehet, hogy nem is olyan fajtát kapsz ingyen, amilyenre számítottál.

Ráadásul ha eg y gyereket beviszel egy menhelyre, és megmutatsz neki pár kistestű kölyökkutyát,

2010. jún. 20. 21:44
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem fog onnan kutya nélkül elmenni.Imádnivaló szőrgombocot találtok menhelyen is, és ha kicsit idősebb, akkor már a tulajdonságai is ismertek lesznek valamennyire, és a szobatisztaságról is lesz fogalma.
2010. jún. 20. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!