Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges ingyen elvihető...

Lehetséges ingyen elvihető kutyát szerezni?

Figyelt kérdés
Westie, Yorki és Mopsz! Láttam milyen áron mennek, lehetséges hogy sikerült ilyesmit ingyen is találni valahol?
2010. jún. 20. 11:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de a 40 ezre még mindíg szaporított ezeknél a fajtáknál. Ne vedd meg, mert simán rá fogsz költeni 1-200 ezret az orvosra.

Nézd meg a menhelyek honlapjait, menj ki menhelyekre, találsz egy csomó kölyökkutyát.

2010. jún. 20. 12:16
 12/32 anonim válasza:
76%

12:11-es vagyok

Uhhh gyereknek lesz, akkor ez nehéz ügy. Nagyon rendes tőled, hogy a gyerekednek szeretnél örömet okozni.

Viszont azt is tudd, hogy ezek a gyerekekre "veszélyes" kutyák. Egyrészt, ha nem tenyésztőtől hozod, akkor nagy valószínüséggel egy szaporítótól, ahonnan olyan kutyák kerülnek ki, akik nem érik meg az egy éves kort. A saját gyerekemet nem tenném ki egy halálesetnek...

Másrészt, általában ezek idegbetegek. Nem annyira türelmesek a gyerekekkel. Bár nem tudom, a te csemetéd hány éves, de a West-t és a Mopszot 10 éves kor alatti gyereknek nem vinném...

2010. jún. 20. 12:20
 13/32 anonim válasza:
100%

Előző vagyok...

Egy normális gyerekkel meg lehet beszélni, miért nem kapja meg azt a kutyát. Hidd el, nem fog összetörni, ha el tudod neki normálisan magyarázni...

2010. jún. 20. 12:26
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Van rengeteg keverék.Van kis fehér is és nyomott orru is. Válasszon a gyerek a menhelyen. Biztos beleszeret valamelyikbe
2010. jún. 20. 12:29
 15/32 anonim ***** válasza:
74%

Még szerencse, hogy nem a bernáthegyi, vagy az Argentin dog tetszik neki.

Egyiket sem venném neki, ha már mindenkpen fajtiszta kutyát akarsz akkor uszkár max.az árban is kedvezőbb.

2010. jún. 20. 12:32
 16/32 anonim ***** válasza:
25%

Westie gyerekekre veszélyes? O.o Nekünk az van és SOHA nem harapott senki se meg :D A kisgyerekekről érdeklődik, csak azokfélnek őle mert ugrálós: DDe ha nem egy 3-4 évs gyereké lesz akkor gyerekre "ártalmatlann" kutya xD

Van westie fajtamentő egyesület, és ott vannak klykök is

2010. jún. 20. 12:54
 17/32 anonim ***** válasza:
2010. jún. 20. 12:57
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy lenne, esetleg fajtamentőknél. Nem értem egyébként, ha a gyerek annyira szeretne kutyát, miért nem "jó" neki egy keverék? Én annyira örültem az első kis keverék kutyusomnak, hogy hihetetlen. Jó, most 22 vagyok, vettem magamnak fajtatiszta kutyát, de a keverékem is megvan, ugyanannyira szeretem. Ráadásul pont miatta kezdtem olvasni a rengeteg kutyás könyvet, így alakult ki bennem egyfajta csodálat egy bizonyos fajta kutya iránt. Nem úgy, hogy most ezek a divatkutyák, és mindenkinek ez van, jaj, de cuki, én is kérek. Ezek nem plüss kutyák, h bemész a boltba, és de szééép, az jó lesz. Amiket írtál, azok pont elég kényes fajták, kozmetikushoz hordani..., az első oltások. Ezek nem kis pénzek, és azt írod nincs sok pénz. Tudom, hogy ezért le leszek pontozva, de ez a véleményem. Egy első kutyának, gyereknek egy keverék pont jó.
2010. jún. 20. 13:13
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan emberek,kicsit térjünk már észhez.

A gyerek mellé akarsz venni egy idegbeteg-egyéb genetikai hibás kutyát,ami esetleg 4-5 (vagy kevesebb) éven belül belehall ezzel lehet,hogy egy életre elveszed a gyermekedtől a kutyák iránti rajongását hisz ennyi idő alatt hozzá tud nőni egy kiskutya és fájdalmas lesz a halála főleg,hogy már azt sem tudod neki elmondani,hogy nem lehet kutyája azt,hogy mondanád el,hogy meghallt az imádott kutyája?

Nem tudom hány éves lehet a lányod,de roppant érdekes,hogy pont a divatkutyák közül választhatsz főleg,hogy teszem hozzá a természetük között is elég sok eltérés van meg a kinézet között is így nem hiszem,hogy maga a kutya kéne neki.Hány éves a gyereked?

Megmondhatod neki,hogy vagy választ egy menhelyi kutya között vagy nem kap kutyát!

Ezen nem kell gondolozni,nicns 40ezred?

Miből fogod etetni,az oltásokat beadatni?ivartalanitani?vitaminokat adni neki?fésűket-felszereléseket venni?

Kozmetikust fizetni (havonta-két havonta)?

Ezeket akkor mind miből fogod fizetni?Mert ezeknek a kutyáknak igen nagy a szőr ápolásának az igénye!

És akkor azt kiis hagytam,hogy 40ezerért egy rossz szaporitótól veszel ilyen kutyát.

Sajnálom,de azt kell mondanom,hogy felelőtlen szülőnek látszól.

Utána se nézzel.Csak a gyereked kinyögte,hogy-e 3 fajta közül vegyél meg egyet és kész.Te meg persze megveszed,de semmit nem tudsz egyik kutyáról se-se a tartásról,de olcsón hozznál is egyet.

Nem bántani akarlak,de kérlek gondolkozz már el ezen.

2010. jún. 20. 13:19
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Sanszosan le leszek pontozva, de....

Velem, amikor kislány voltam madarat lehetett volna fogatni ha KUTYÁT kapok. Fajtától és kortól függetlenül. És érdekes módon most pont ezt látoma környezetemben élő 8-10 éves gyerekeken akik nyúzzák a szüleiket - egyik se azt akarja h legyen egy x-y kutyafajtája, hanem h lehessen kutyája.

Ha meg nincs pénzed egy yorkira ő meg csak azt akar, akkor már csak pedagógiai céllal sem veszek neki, hanem elmagyarázom, h erre nincs, de ha nagyon szeretne kutyát, egy menhelyi kis keverencset ingyen el tudtok hozni. Nekem sincs pénzem Audira, nem is azzal járok.

Vagy gyűjtsél egy egészséges yorkira vagy hozz el egy kistestű kutyust egy menhelyről. Mindenkinek jobb lesz akármelyiket választod.

2010. jún. 20. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!