Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit adhatok a kutyáknak enni?

Mit adhatok a kutyáknak enni?

Figyelt kérdés
Van egy kölyök kaukázusi juhászkutyám adhatok neki csirke farhátat vagy marhát 12hetes vagy mikor adhatok neki? Azt mondta a tenyésztö hogy vagy nevdesitsem be a száraztápot vagy alutasakosat de milyen márkájút adjak neki? Happy dog vagy royal cannin,mit adatok ti a kutyának vagy már adjak neki húst puhábat?

2018. aug. 4. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Vagy táp vagy nyers.

De ha nyers, akkor alaposan nézz utána, mielőtt belevágsz. A jó nyerses kutya kicsattan az egészségtől és gyönyörű ám könnyű elrontani aminke következményei vannak. Főleg kölyök kutyánál. Ezért én azt mondom, hogy legyen táp még 1,5 éves koráig. Ha nyersezni szeretnél Addig is kezdd el az informálódást, alaposan tanulj meg minden mert ez egy sokrétű téma. Bartf elvek az alapoktól facebook csoportban tudnak segíteni.

Én tápozok, mert a nyershez sajnos nincs lehetőségem (helyhiány) Én wilderness tápot adok, nagyon jó minőségű. A széklete, szőre, fizikuma rendben van, szereti is. Csak ajánlani tudom

2018. aug. 4. 22:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,milyen következmények? Vad lesz?
2018. aug. 4. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jezusom. :D

Nem.... Vad attól lesz, ha nem sétaltatod és nem viszed suliba.

Nézz utána a BARF etetésnek. :)

2018. aug. 4. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor felejtik már el ezt az emberek hogy a nyers etetéstől megvadulnak az állatok?
2018. aug. 4. 22:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Ettöl rendesen ki fejlödik a kutya? 2 hét múlva lesz egy káj-om ugyanezt adhatom neki vagy neki máshogy fejlödik majd ki? Vagy csak tápot utána húst neki is? Egyébként farmon lakunk azért kérdem mert most elöször lesznek ilyen fajtájú kutyáim eddig csak kuvasz komondor játszott.
2018. aug. 4. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy etesd , mint a kuvaszt, komondort.
2018. aug. 4. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kau tenyésztő az, aki "alutasakosat" ajánl etetésre?
2018. aug. 4. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem ilyen mondvacsinált következményekre gondoltam. :D hogy vadulna meg a nyers hústól? Ezt sose értettem :"D

A helytelen nyers etetés következményei egészségügyi problémák. Pl. Tápanyaghiány. Ezért kell nagyon utánaolvasni mivel etet az ember

2018. aug. 5. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!