Mit adhatok a kutyáknak enni?
Vagy táp vagy nyers.
De ha nyers, akkor alaposan nézz utána, mielőtt belevágsz. A jó nyerses kutya kicsattan az egészségtől és gyönyörű ám könnyű elrontani aminke következményei vannak. Főleg kölyök kutyánál. Ezért én azt mondom, hogy legyen táp még 1,5 éves koráig. Ha nyersezni szeretnél Addig is kezdd el az informálódást, alaposan tanulj meg minden mert ez egy sokrétű téma. Bartf elvek az alapoktól facebook csoportban tudnak segíteni.
Én tápozok, mert a nyershez sajnos nincs lehetőségem (helyhiány) Én wilderness tápot adok, nagyon jó minőségű. A széklete, szőre, fizikuma rendben van, szereti is. Csak ajánlani tudom
Jezusom. :D
Nem.... Vad attól lesz, ha nem sétaltatod és nem viszed suliba.
Nézz utána a BARF etetésnek. :)
Nem ilyen mondvacsinált következményekre gondoltam. :D hogy vadulna meg a nyers hústól? Ezt sose értettem :"D
A helytelen nyers etetés következményei egészségügyi problémák. Pl. Tápanyaghiány. Ezért kell nagyon utánaolvasni mivel etet az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!