Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Shar-Pei kutyát hol találok?

Shar-Pei kutyát hol találok?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy VÖRÖS KAN shar-pei-t, ami nem muszáj kenneltől lennie!!! pl.:valakinek van 2 shar-peije 1kan és 1szuka születnek véletlenül kiskutyák és azokat elakarják adni, így is jó nekem de lehetőleg még legyen KÖLYÖK!(link is jó)
2010. jún. 19. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

persze,jó a szaporított is. Aztán amikor fél év múlva összeadod a bőrbeteg, szembeteg,allergiáskutyádorvosi számláit, akkorrá jössz, hogy kétszázezredbe volt eddig a mulattság.

Vegyél rendes, szűrt kutyát. Főleg, ha shar pei

2010. jún. 19. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
2010. jún. 19. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
2010. jún. 19. 22:13
 4/4 anonim válasza:
Jól gondold meg, hogy biztosan shar peit szeretnél, ugyan nekem is az van imádom kedvenc fajtám, de hat év alatt az állatorvos költsége több száz ezer forint volt,füle szeme, bőre....úgy, hogy az én kutyám megbízható helyről van törzskönyvvel, papírokkal!
2010. jún. 26. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!