Hol találok lehetőleg olyan kölyök kutyát ami nagy korában sem lesz nagyobb egy macskánál?
Figyelt kérdés
lehetüleg ne legyen tízezres tétel...tudtok nekem linkelni?2011. jún. 16. 22:23
1/6 xnorkax válasza:
Hogy érted, hogy ne legyen tízezres tétel? Egy kutya felnevelése (főleg kölyökkorban, az első évben) jóval több, mint tízezer forint.
Bátran ajánlom neked a menhelyeket, ott nézz körül. Ők mind kistestű kutyák [link]
2/6 anonim válasza:
menhelyeken nézz szét, ha nem akarsz rá pénzt szánni . macska méretűek kb a csivava, és a yorki
3/6 anonim válasza:
Szerintem is menhelyen, ha nem akarsz sokat költeni, akkor nem kell fajtatiszta törzskönyves...bár az oltások, a chip, a kaja és minden drága. Egy kutyára kell pénzt, akár tízezres tételt szánni. Ha te nem így gondolod, ne vágj bele szerintem :)
4/6 anonim válasza:
Minden kutya tízezres tétel, az is amelyik ingyen volt. Mire vége az oltási sorozatnak bőven 10 ezer fölött jársz.
5/6 A kérdező kommentje:
nem úgy gondoltam,h nem akarok költeni rá.Egyértelmű,hogy kell kajára.és IGEN,menhelyröl szeretnék egy kb,macska méretű kutyát.van 2 kutyám most,de szeretnék segíteni mégegy kutyin.
2011. jún. 17. 06:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!