Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baja lehet a kutyámnak? A...

Baja lehet a kutyámnak? A többi lent.

Figyelt kérdés

Egy màr lassan 7 éves keverék kutyáról van szó akinek van egy kis súlyfeleslege. Mostanaban (nyáron) keveset mozog és még is gyorsan liheg. Ha nem liheg akkor néha amikor fújja ki a levegöt hallok valami kattogó hangot. Oldalasan fekszik a legtöbbet. Reggel 8-9 órától este 5-6 oráig fekszik. Este már eszik és iszik is. Amikor hallja hogy jövök akkor jön oda hozzám. De még ilyenkor is liheg. Szereti a fejét a földbe/fűbe nyomni.

Beteg vagy pedig rosszul viseli a nyári hőséget?

Állatorvosnak szóljak?

2018. júl. 29. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1.válaszoló vagyok.

Nagyon aranyos ! :)

2018. júl. 30. 08:51
 12/13 compactegon ***** válasza:

tök cuki! :D

a kattogó hang szerintem a garatjából jön. onnan gondolom, hogy a mi kis rövidorrúnkból is jön néha ilyen hang, ha nagyon melege van. a nyelv, illetve a levegő kölcsönhatásának csodálatos összhangjának zenéje, hehehe.

a lavórt/kismedencét nem próbáltad? hátha belefekszik.

2018. júl. 30. 08:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ha egy lavorba tennék vizet nem menne bele max csak inna :D
2018. júl. 30. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!