Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől korpásodik fürdés után...

Mitől korpásodik fürdés után 1-2 napig a kutyus szőre?

Figyelt kérdés

Nem fázik meg, az biztos.

Lehet, hogy nem jó neki a Bobi rövidszőrű kutyasampon?

Próbáljam meg a gyerek samponjával...?

2010. jún. 19. 15:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
KÖSZI A "SEGYTSÉGET", SZÁLLJ KI A TÉMÁMBÓL...KÖSZI
2010. jún. 19. 15:30
 12/28 A kérdező kommentje:
állatorvosok javasolják a bobit, nem kéne leszólni, sokaknak beválik.
2010. jún. 19. 15:31
 13/28 anonim ***** válasza:
16%
Adtam segítséget. Ne ilyen samponnal fürdesd és ne ilyen sokszor. Ennyi. Ha nem múlik el vidd orvoshoz. Nem hiszem hogy ezt az egyszerű megoldást nem lehet kitalálni kérdés nélkül. Amúgy meg oda írok ahova akarok. Azért mert gyereked van, nem biztos hogy értesz a kutyákhoz, és ha ez fáj akkor ne írj ki kérdést mert az nem arra való hogy bólogassanak neked.
2010. jún. 19. 15:33
 14/28 anonim ***** válasza:
46%
Bocs, még állatorvost nem láttam aki a bobit javasolná. A legolcsóbb sampon. Vegyél valami rendeset.
2010. jún. 19. 15:33
 15/28 A kérdező kommentje:

semmit nem tudsz rólam, és rólunk, így nem kéne alázni, meg szemétkedni, oda írsz, ahovaakarsz, jelzem, nem tartok igényt rád

meg a segítségedre, ha valóban segíteni akartál volna, azt talán így kellett volna:

szerintem ne bobit használj, nem jó minőségű szer, én ezt javaslom inkább:.....

vagy valami hasoló, persze ehhez is biztos lesz hozzászólálsod, nem érted meg, hogy hagyj :D

2010. jún. 19. 15:35
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

Én ajánlom a Panzi kölyökkutya samponját még akkor is,ha már nem kölyök a kutyád./mi is azt használjuk/ A Bobival pedig semmi baj nincs valamelyik kutyának jó,valamelyiknek nem,gondolom ez minden samponnál így van,még az embereknél is.

Csak off-ként megjegyezném,hogy milyen jó lenne,ha végre befejeznék a kutyások a versenyt,hogy ki költ többet a kutyájára /prémium meg minőség meg stb./

Azzal senki nem dicsekszik,hogy mennyi időt tölt a kutyájával,pedig nekik az számít a legtöbbet,és nem a prémium táp,meg a 4000-es sampon és a többi.....

2010. jún. 19. 15:48
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak egy kicsit koszos akkor ne samponnal fürdessétek. Legalábbis én úgy szoktam a Dobermanomat, hogy ha annyira nem koszos akkor csak sima vízzel és nem használok sampont. Egy évben samponnal max 4× szoktam fürdetni.
2010. jún. 19. 15:53
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel nem jött ki rendesen a szőréből a sampon. Legalább kétszer-háromszor is szükség lehet alapos öblítésre, mert ha marad benne, akkor ez elő szokott fordulni, tök mindegy, milyen sampont használsz. (Amúgy a Bobi tényleg nem a legjobb, de emberi sampont sose használj kutyára, még babasampont se!)
2010. jún. 19. 15:56
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Az állatorvosokról meg annyit, hogy néha irtó nagy baromságokat tudnak mondani. Ez mondjuk pont nem az orvos szakterülete, egy jó kutyakozmetikus inkább meg tudja mondani, milyen samponnal és hogyan kell kutyát fürdetni.

Tudnák neked mesélni orvosokról hallott okosságokról, kezdve azzal, hogy a szójával teli Hill's tápot ajánlják (mert jutalékot kapnak a gyártótól érte), vagy éppen arról, hogy egyszer ellenie kell a szukának (mert egy alomban nagyobb pénz van, mint az egyszeri ivartalanításban) stb. Szóval az orvosok sem szentek, a másik meg, hogy ők sem értenek mindenhez. Az orvos az orvos, nem kutyakozmetikus.

2010. jún. 19. 16:00
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
A Bobi tényleg nem a legjobb sampon, vegyél egy kicsit drágább, jobb minőségűt és attól nem lesz korpás a bőre. Ha koszos lett a kutya, akkor bőven elég ha sima vízzel fürdeted meg, nem kell mindig sampont használni, mert kiszárítja és károsítja a bőrt.
2010. jún. 19. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!