Mitől korpásodik fürdés után 1-2 napig a kutyus szőre?
Nem fázik meg, az biztos.
Lehet, hogy nem jó neki a Bobi rövidszőrű kutyasampon?
Próbáljam meg a gyerek samponjával...?

semmit nem tudsz rólam, és rólunk, így nem kéne alázni, meg szemétkedni, oda írsz, ahovaakarsz, jelzem, nem tartok igényt rád
meg a segítségedre, ha valóban segíteni akartál volna, azt talán így kellett volna:
szerintem ne bobit használj, nem jó minőségű szer, én ezt javaslom inkább:.....
vagy valami hasoló, persze ehhez is biztos lesz hozzászólálsod, nem érted meg, hogy hagyj :D

Én ajánlom a Panzi kölyökkutya samponját még akkor is,ha már nem kölyök a kutyád./mi is azt használjuk/ A Bobival pedig semmi baj nincs valamelyik kutyának jó,valamelyiknek nem,gondolom ez minden samponnál így van,még az embereknél is.
Csak off-ként megjegyezném,hogy milyen jó lenne,ha végre befejeznék a kutyások a versenyt,hogy ki költ többet a kutyájára /prémium meg minőség meg stb./
Azzal senki nem dicsekszik,hogy mennyi időt tölt a kutyájával,pedig nekik az számít a legtöbbet,és nem a prémium táp,meg a 4000-es sampon és a többi.....

Az állatorvosokról meg annyit, hogy néha irtó nagy baromságokat tudnak mondani. Ez mondjuk pont nem az orvos szakterülete, egy jó kutyakozmetikus inkább meg tudja mondani, milyen samponnal és hogyan kell kutyát fürdetni.
Tudnák neked mesélni orvosokról hallott okosságokról, kezdve azzal, hogy a szójával teli Hill's tápot ajánlják (mert jutalékot kapnak a gyártótól érte), vagy éppen arról, hogy egyszer ellenie kell a szukának (mert egy alomban nagyobb pénz van, mint az egyszeri ivartalanításban) stb. Szóval az orvosok sem szentek, a másik meg, hogy ők sem értenek mindenhez. Az orvos az orvos, nem kutyakozmetikus.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!