Izületi gyulladásra milyen emberi gyógyszert lehet adni?
Hogy diagnosztizál egy 1 éves kutyánál telefonon keresztül ízületi gyulladást??? Honnan tudja, hogy bakteriális? Mert az antibiotikum csak a bakteriális gyulladásokra jó.
Algopyrinnel kapcsolatban még egy info, amit eddig nem olvastam, de jó, ha tudod: vérzékenységet is okozhat.
Én elvinném rendelőbe az állatorvoshoz, telefonon ilyesmit nem diagnosztizálunk. Emberi szer, ami segítHET, de nem árthat ilyen esetben, mert nem úgy hat, mint a gyulladásgátlók, az pl. a Traumeel tabletta. Nekem 16 kg-os kutyára kellett napi 4x1-et adnom, szerintem nektek 4x2 kellene. Mindenképpen kajától függetlenül, attól legalább fél óra távolságban kapja. Lehet vízben feloldani és megitatni vagy a szájába fecskendezni is, de ne fémtálban illetve ne fémkanállal keverjétek. Homeopátiás szer, amiben sokan nem hisznek (és baromira le leszek pontozva :D), de viszont nálam két teljesen különböző kutyánál, két teljesen különböző problémára láthatóan segített. Hozzáteszem, hogy őket előzően állatorvos is látta, tehát nem állatorvos helyett, hanem kiegészítésként javaslom a Traumeelt én is.
Ízületi gyulladás, arra antibiotikum? Mindezt látatlanban? Na ne...
Minek tartotok kutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!