Adhatok neki emberi hányáscsillapítót és hasfogót?
9 hetesnél, ha nem marad meg benne a folyadék, igen sürgősen orvos kell, mert gyorsan kiszárad.
Sajnos, valahogy mindig a legrosszabbkor lesz beteg a kedvencünk.
Ügyeletet keresel és elviszed a kutyát hozzájuk.
Soha ne adj neki ember gyógyszert mert csak ronthat a helyzeten! Azonnal keresd meg a legközelebbi ügyeletet mert garantálom hogy ha nem teszel semmit holnap ilyenkorra már elviszi...
Egyébként mióta van nálatok? Hány oltása van? Hányszor lett féreghajtva? Milyen tápot adtok neki? Gondolom azt amit a tenyésztő adott, mert a tápváltás is okozhat lágy székletet de nem ilyen hányást és hasmenést. Ez inkább olyan mint a parvo de ne legyen igazam...
Nálunk az egész megyében nincs ügyelet nost néztem meg.
Az állatorvost aki oltja hívtam,de ki van kapcsolva.
Ráadásul nem is az én kutyám. Kistesómé,csak ők nincsennek itthon.
Első kutya,nem tudom mit csináljak?! Nagyon félek,hogy meghal :(
Normaflor?
Tényleg a tenyésztő segíthet? Felhívhatom ilyenkor?
Igaz ő messze van de valamit hátha tud mondani.
NEM JÓ!
És minden megyében van ügyelet, nincs olyan hogy nincs. Mondd meg a megyét és keresünk ügyeletet, nem kell kifogásolni. És hiába kistesódé, ha nem akarod hogy meghaljon (márpedig meg fog ha nem viszed ügyeletre) akkor igenis tenned kell valamit.
Nagyon úgy tűnik hogy arra hajtasz hogy beadhass neki valamit és ne kelljen elvinni, mindjárt jön a többi kifogás hogy csak 12 éves vagy és nincs autó a szüleidet nem érdekli stb, mindig ez van...
Válaszolj a többi kérdésre is amit feltettem, mikor hoztátok el, hány oltása van, hány féreghajtás, milyen tápot eszik és ugyanazt eszi-e amit a tenyésztő etetett.
De a tenyésztő nem váltja ki az állatorvost, oda akkor is el kell vidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!