Meg lehet emberi tusfüdrővel fürdeni?
A kutyák bőre sokszor érzékenyebb, mint a miénk. Az embereknek gyártott tusfürdő tele van illatanyagokkal és minden féle csuda dologgal. Nem véletlen gyártanak kutyák számára sampont.
Ha nagyon szeretnéd megfürdetni, vagy háziszappannal vagy babáknak való samponnal tedd.
Ne! Ha nagyon muszáj, akkor maximum Johnson's Baby samponnal mossátok meg. De azt is úgy, hogy minimum 1:20-as aránnyal hígítsátok vízzel! És azzal öblögessétek, masszírozzátok.
Közvetlenül ne kerüljön rá sampon, mert ki fogja szárítani a szőrét és a bőrét, és vakarózni fog utána!
És ha vesztek kutyasampont, akkor se Bobi meg Panzi meg ilyen olcsó fajtákat vegyetek, mert csak kihullik tőle a kutya szőre!
Vagy lesz vagy nem. 50-50%. Ja és hozzáteszem, hogy én a Baba tusfürdőtől már elsőre kipattogtam és vakaróztam... akkor szerinted egy kutya, amelyiknek sokkal érzékenyebb a bőre?
De ha már mindenáron Babázni akarsz, akkor _hígítva_!!! 1 literes üvegbe keverj el 1 liter vizet +1 dl tusfürdő, kutyuld össze és azzal öblögesd a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!