Adhatok neki emberi hányáscsillapítót és hasfogót?
Orvos által adott hányáscsillapító kell egyelőre a kutyádnak, és egy vizsgálat, miért hány és jön rá a szapora egymással karöltve!
A tenyésztő nem segíthet a távolból, ahogy mi sem érdemben itt a kutyádon. Ekkora ebnél egyáltalán nem veszélytelen a hányás és a hasmenés, lehet meg sem éli sajnos a reggelt.
Akkor nagyon gyorsan kapard össze egy ismerősödet, akinek van autója, fogd a pénztárcádat és menjetek el a legközelebbi ügyeletre, tök mindegy, melyik megyébe, bár szerintem kell, hogy legyen mindenhol legalább egy...
Orvos nélkül egy ilyen kicsi kutya nem fogja ezt túlélni, arra készülj fel. Valószínűleg komoly a baj, úgyhogy ha tényleg fontos neked a kicsi, akkor izzítsd a kapcsolataidat és hajrá...
Vajszló,Baranya megye.
4 napja van nálunk,Josera kids-et eszik,2oltása van és volt féreghajtva is.
Ti talàltatok valamit?
Én semmit :(
2 órahossza kocsival tömegközlekedéssel 12-t ír :O. 16 vagyok.
Anyáékat elértem apa azt mindta normaflort adhatok neki.
Megpróbálom azt
Apukád állatorvos vagy gyógyszerész, hogy tudja, mit adhatsz a kutyának?
(A Normaflore pl. nekem semmit nem használ, ismerősök gyerekei is csak úgy iszogatják, nem hiszem, hogy javulást hozna a kutyának...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!