Izületi gyulladásra milyen emberi gyógyszert lehet adni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudjuk állatorvoshoz vinni. Pár napja vettem észre hogy a kutyám sántít. A lába be van dagadva kicsit. Adtunk neki algopyrint amitől kevésbé sántított. Mitől enyhülne a gyulladás? Úgy tudom az algopyrin enyhíti.kb 40 Kg-os.2018. júl. 26. 22:03
11/28 A kérdező kommentje:
Ítélkezni könnyű. Köszönöm az eddigi válaszokat, holnap felkeresem az állatorvost mint mondtam
2018. júl. 26. 23:16
12/28 A kérdező kommentje:
Azt tanácsolták adjunk neki Algopyrint mert gyulladáscsökkentő.
2018. júl. 26. 23:17
13/28 anonim válasza:
Ki tanácsolta???
Ha én azt tanácsolom adj mérget a kutyádnak, te megteszed?
Minek nektek kutya, ha képtelenek vagytok megadni az alapvető állatorvosi ellátást???????
Miért kell minden sóhernak kutya?!
Az Algopyrin hosszútávon szétcseszi a máját - ez biztos -, van kutyáknak kifejlesztett fájdalomcsillapító/gyulladáscsökkentő, csak ugye azt állatorvos adhat, ami pénzbe kerül. Pfff.....
14/28 anonim válasza:
Az Algopyrin TÜNETI KEZELÉSRE való (elnyomja a fájdalmat), attól nem fog meggyógyulni. Ha holnapra is ugyanúgy be van dagadva a lába és sántít, akkor még holnap vidd el állatorvoshoz, mert aztán jön a hétvége és hoppon maradsz.
15/28 A kérdező kommentje:
Utánna néztem és máshol is írták az algopyrint nem csak úgy adtam neki. Most néztem meg, alig sántít és már a duzzanat is lement a lábáról. Tegnap este kapott egy szemet, annak a hatása mostanra elmúlt szerintetek? Mindenképp felhívom az orvost és megpróbálom elvinni. Nem sajnáljuk rá a pénzt mert családtag
2018. júl. 27. 07:03
16/28 A kérdező kommentje:
Nem akarok neki adni több gyógyszert. Csak ha az orvos mondja
2018. júl. 27. 07:03
17/28 A kérdező kommentje:
A könyöke még be van dagadva és érzékeny is neki.
2018. júl. 27. 07:31
18/28 A kérdező kommentje:
Felhívtam az állatorvost. Azt mondta izületi gyulladása van. Antibiotikumot kell adnom neki olyat ami emberi fogyasztásra jó, csak abból két adagot. Nem tudok bemenni állatpatikába mert nincs jogsim a szüleim meg dolgoznak. Azért kérdeztem azt hogy olyag ami emberi fogyasztásra alkalmas.
2018. júl. 27. 08:13
19/28 anonim válasza:
Nem akarok kötözködni de szerintem váltsatok állatorvost. Ilyen nincs, hogy telefonon keresztűl megmondja látatlanban.
20/28 A kérdező kommentje:
Eddig bevált és egy magyon rendes orvos. Mindig az állatot tartotta elsőnek. Hiába akartunk fizetni nem fogadta el, jó viszonyban vagyunk. Elmondtam neki a pontos tüneteket. Kérdeztem hogy nem-e lehet diszplázia azt mondta nem.
2018. júl. 27. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!